Међу сточном храном у камиону крио марихуану

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе граничне полиције, запленили су тону и 480 килограма марихуане и том приликом ухапсили Д. П. (1975) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Србија 14.09.2019 | 09:48
Међу сточном храном у камиону крио марихуану
Полиција је на Граничном прелазу Градина у теретном моторном возилу којим је управљао осумњичени, пронашла и запленила марихуану која се налазила у џаковима међу сточном храном, саопштио је МУП.



Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Пироту.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милко

14.09.2019 09:17

Биљка марихуана НИЈЕ дрога, јер не испуњава услов ОВИСНОСТИ !!! Веце дроге су ЦИГАРЕТЕ и АЛКОХОЛНА пића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

14.09.2019 13:51

Кажи то фармако-мафији, која је и лобирала да се конопља прогласи "опојном дрогом", па да нас могу тровати таблетама и на томе зарађивати стотине милијарди. Алкохол никада неће бити проглашен опојном дрогом, иако се на лијечењу не налази ни један "овисник" о конопљи, али је зато пола лударе у Сокоцу све голи алкос! Само заглупљеним мозговима није јасно колико је конопља чудотворна и колико је алкохол погубан! Знају то сви доктори, али не смију причати, а и нису вољни, јер имају добар проценат од апотека!