Нови Сад: Избоден ножем познати ММА борац

Дамир Дадо Михајловић (37) познати ММА борац избоден је ножем данас око 14 часова у Новом Саду у ресторану „Дистрикт“ Улици Мише Димитријевића у Новом Саду.

Србија 13.09.2019 | 18:50
Нови Сад: Избоден ножем познати ММА борац
Очевици кажу да ништа није слутило на трагедију. Михајловић је седео са једним човеком за столом и нормално разговарао. Но у једном моменту изненада су почели да се свађају и кренула је туча.
 
- Прво су почели да се туку њих двојица. Али убрзо долазе још двојица момака и сви заједно насрћу на тог једног момка. Један од те тројице узео је пепељару и ударио, као се после испоставило, Михајловића у главу. Овај се срушио на земљу. Тукао га је пепељаром и на земљи још неколико пута. Након тога извадио је нож и кренуо да га боде по ногама. Убрзо су побегли, све је трајало можда пола минуте. Хитна помоћ и полиција стварно су брзо стигли и зрбинули младића - рекао је један од гостију локала.
 
Хитна помоћ одмах је изашла на лице места на позив полиције и рањеног мушкарца превезла у Ургентни центар Клиничког центра Војводине. Како кажу затекли су мушкарца са повредама главе, браде и вишеструким убодима углавном у пределу ногу који је обилно крварио и губио свест.

- Пацијент Д.М. примљен је у УЦ са бројним посекотинама по телу, контузијом главе и убодним ранама обе потколенице. Пацијент је после комплетне дијагностике и благовремене хируршке обраде рана задржан у УЦ ради конзервативног третмана и опсервације - рекли су из КЦВ.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сомеоне

14.09.2019 09:39

Сигурно су се посвађали око хуманитарних ствари

ОДГОВОРИТЕ