Партизан у АБА: Прва четири меча - све гостовања!

Биће то јако незгодно по црно-беле. . .

Кошарка 13.09.2019 | 23:45
Партизан у АБА: Прва четири меча - све гостовања!
Полако се припремни период приводи крају, а то значи да је почетак нове сезоне иза ћошка. АБА лига за Партизан креће 5. октобра на гостовању Игокеи. И било би добро по црно-беле да се навикну на гостовања, јер их то чека у чак прва четири кола АБА лиге.

Наиме, Партизан је у трећем колу требало да буде домаћин Морнару, али је дошло до промене, па ће црно-бели ипак и на том мечу бити гости што доводи екипу Андрее Тринкијерија у ситуацију да игра прва четири кола ван своје дворане у АБА лиги.

У првом колу Партизан гостује Игокеи, потом Приморској, па Морнару и у четвртом колу Цедевита Олимпији у Љубљани. Врло то може да буде незгодно по Партизан одмах на старту сезоне. Посебно што су у питању гостовања Морнару и Цедевити, екипама које су направиле добре екипе овога лета.

Партизан и у Еврокупу стартује гостовањем Венецији тако да ће се црно-бели баш наиграти ван Београда. Прву утакмицу код куће Партизан игра против Тофаша 8. октобра, а први меч као домаћин у АБА лиги Партизан ће играти тек против ФМП-а у петом колу, 2. новембра.

Видећемо како ће се црно-бели адаптирати на овај незгодан податак везан за сам почетак сезоне.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Прес

Коментари / 0

Оставите коментар