Опоравио се и Тадић, игра већ за викенд!

Да стигне рекорд Бергкампа! Мотив је рекорд који је деведесетих поставио легендарни Денис Бергкамп. . .

Фудбал 14.09.2019 | 09:16
Опоравио се и Тадић, игра већ за викенд!
Повреда "десетке" Србије, ипак, није била теже природе!

Душан Тадић је после пораза од Португала (2:4) напустио камп репрезентације због проблема са задњом ложом, и није био у конкуренцији за меч са Луксембургом (3:1), међутим врло брзо се опоравио и на располагању је тренеру Ајакса.

Како су саопштили из холандског првака, Душан Тадић би могао да забележи минуте већ овог викенда против Херенвена, док ће сигурно почети меч првог кола Лиге шампиона против Лила.

Најбољи фудбалер Ајакса има и додатни мотив да наступи против Херенвена (субота, 18.30) пошто је на путу да обори рекорд Дениса Бергкампа. Наиме, Тадић је за "копљанике" у првенству постигао гол на свакој од претходних седам утакмица, па му тако ни "нелетећи Холанђанин" није далеко.

Бергкамп је у дресу Ајакса "везао" голове на чак десет узастопних утакмица.

Видећемо да ли ће Тадић наставити ову серију, почету још у претходном шампионату Холандије, док у досадашњем делу сезоне има учинак од седам голова и четири асистенција на девет утакмица, што је заиста импресивно.

Иначе, од повреде се опоравио и Лука Јовић, који такође није играо за Србију против Луксембурга, а очекује се да и он добије минутажу предстојећег викенда.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар