Масовна туча у Скопљу: Пацијент напао доктора

У Градској болници у Скопљу синоћ је дошло до масовне туче због тога што пацијент није хтио да сачека љекара да му санира рану, а неколико особа је приведено, преноси данас портал а1он.  

Регион 12.09.2019 | 18:59
Масовна туча у Скопљу: Пацијент напао доктора
Дежурни љекар у Градској болници прегледао је повријеђеног мушкарца и замолио га да сачека другог доктора – пластичног хирурга, да му санира рану, јер је сам неурохирург.

Пацијент је, након краћег чекања, напао доктора, а у тучу се укључило више људи који су са повријеђеним дошли у болницу.

Директор Градске болнице Иван Спировски изјавио је да је већа група људи напала особље клинике и полицајце и нагласио да се слични напади дешавају „скоро сваки други дан“. 

Из македонског МУП, такође су потврдили да се синоћ догодио инцидент у коме је неколико особа приведено.

Из македонске Љекарске коморе изразили су револт због, како наводе, свакодневних инцидената у здравственим установама у којима је љекарско особље жртва вербалних и физичких напада.

– Догодило нам се у Тетову, Драчеву, Кавадарви, Градској хируршкој болници у Скопљу. Ово је недопустиво и због тога Комора захтијева хитан сасатанак са министрима здравља и унутрашњих послова – наводи се у саопштењу македонске Љекарске коморе.

 (Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Др.Дабић

12.09.2019 17:38

И треба вам тако северно македонци кад сте признали Косово и окренули леђа својој браћи србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

12.09.2019 18:11

Затвор казна новцана и неце висе никад пар хиљада му слози па види како се смири

ОДГОВОРИТЕ