Повредио се Сума, неизвјестан за АЗ!

Предвиђена пауза седам до десет дана. . .

Фудбал 13.09.2019 | 14:20
Повредио се Сума, неизвјестан за АЗ!
Главобоља за Сава Милошевића пред жестоки наставак сезоне, у којем ће се у наредне три недеље играти по систему две утакмице у седам дана. Главни креатор игре Партизана Сејдуба Сума је повређен и питање је да ли ће моћи да помогне екипи у првом мечу групне фазе Лиге Европе против АЗ Алкмара.

Сума вуче повреду бутног мишића још од утакмице са Малатијом, која се временом погоршавала, сазнаје Телеграф. С обзиром на то да се Гвинејац жалио на болове, урађен је преглед магнетном резонанцом, који је показао да постоји руптура мишића.

Добио је Сума ињекцију крвне плазме, која поспешује опоравак повређеног ткива и мишића, али и поред тога чека га пауза од седам до 10 дана.

То значи да Сејдуба сигурно неће бити у саставу за меч са Пролетером у суботу у оквиру Суперлиге Србије, међутим, нису велике шансе да се опорави и до утакмице са Алкмаром. То би могло да доведе до померања у саставу Партизана, па да место првог организатора игре преузме Бибрас Натхо, који је углавном, када је улазио с клупе, замењивао управо Суму.

Утакмица између Партизана и АЗ Алкмара играће се наредног четвртка, 19. септембра у Хумској 1. Партизан због казне УЕФА неће имати помоћ организоване групе навијача, већ ће на трибине моћи поново само дечаци и девојчице до 14 година из школа фудбала.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар