Меси: Роналдо и ја смо се зближили!

Најбољи играч Барселоне говорио је о шансама своје екипе у овосезонској евро-кампањи. . .

Фудбал 13.09.2019 | 11:10
Меси: Роналдо и ја смо се зближили!
Иако више не играју у истој лиги, ривалство Лионела Месија и Кристијана Роналда се наставља.

На церемонији пред жријеб за овогодишњу Лигу шампиона, два фудбалера имала су прилику да се "носталгично" присјете времена када су у водили "битке" у Шпанији, а данас је Аргентинац дао изјаву шпанским медијима о очекивањима од нове сезоне, као и о односу према свом највећем ривалу.

Меси је рекао да никада није био пријатељ са најбољим фудбалером Португала, али да то није зато што су имали проблем, већ јер никада нису играли заједно.

"Никада нисам имао проблем са Кристијаном, нисмо били пријатељи јер нисмо никада дијелили свлачионицу. Виђали смо се само на церемонијама, а на посљедњој смо причали скоро све вријеме и осјећам да смо се зближили. Не знам да ли ћемо баш ићи на вечере, свако има своје обавезе, али далеко од тога да бисмо имали проблем с тим", рекла је "десетка" Каталонаца.

Он сматра да је торински клуб снажнији него прошле године јер су се добро појачали током љета, а вјерује да ће надметање у Европи бити теже него претходне године.

"Мислим да је Атлетико Мадрид саградио сјајан тим и упркос томе што су много мијењали ростер сада имају много опција и веома су избалансирани. Реал је довео Азара, сачувао екипу и сигурно ће бити опасни. Јуве је имао добар прелазни рок, такође и Манчестер сити... Генерално, мислим да су се сви главни конкуренти добро појачали и постали снажнији", закључио је он.

Нова сезона донијеће нам нову борбу за превласт између Аргентинца и Португалца, а видјећемо колико далеко ће догурати њихови тимови у Лиги шампиона, те да ли ћемо опет гледати њихов дуел у завршној фази тог такмичења.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар