Фотографије беба - успомене заувијек

Са појавом прве насловне стране на којој је Деми Мур показала труднички стомак, на овај период живота се са стране умјетности почело гледати другим очима.

Занимљивости 12.09.2019 | 12:14
Фотографије беба - успомене заувијек
Будуће мајке су постале све креативније, а самим тим И фотографи који су имали задатак да овјековјече најсрећније моменте. Када су на свијет донијеле своје бебе пожељеле су да имају И забиљежене прве дане живота са својим малишанима, те су тако И настале неке од најљепших беби фотографија. И у овој области давно је превазиђена класична фотографија.

Данашње бебе су мали манекени већ од првих дана свог живота. Захваљујући креативним људима И родитељи са наших простора могу да имају фотографије као из часописа. Једна од њих је Маријана Петричевић из Бијељине. Дипломирани економиста по струци, љубав према фотографији је спознала уз супруга који се годинама бави овим послом.

Како је И сама мајка двије дјевојчице пожељела је нешто другачије, те су тако настале неке од најљепшиг фотографија беба. Фотографисање зна да потраје дуго, а да би добили жељене фотографије све мора проћи процес постпродукције. Уз овакве моделе каже Маја, не недостаје инспирације.

Идеје за амбијент у коме ће настати њене фотографије проналази свуда. Највећа инспирација јој је природа, те се често на фотографијама могу видјети воће, поврће, биљке, али И све оно што родитељи желе.

Иако смо данас у времену када нам је телефон основно средство како за комуникацију тако И за фотографију, има И оних који на овај начин желе да створе успомене.

У Мајином студију све је прилагођено бебама. Од температуре, преко свјетла, музике И што је најбитније пажње коју им она поклања. Због тога јој бебе шаљу повратну емоцију И безбрижно се препуштају фотографисању.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар