Нови раскол на помолу због фотеља у ДНС-у

– Лидер ДНС Марко Павић је предложио да директор Агенције за осигурање поново буде Славен Дујаковић, што је изазвало негодовање у странци. Чак се прича да је пет народних посланика ДНС против именовања Дујаковића. Они сматрају да би директор требало да буде неко други, попут потпредсједника ДНС и предсједника Градског одбора Бањалука Милана Радовића, имајући у виду његове компетенције и лични успјех на протеклим општим изборима у БиХ.

Република Српска 12.09.2019 | 08:48
Нови раскол на помолу због фотеља у ДНС-у
Демократски народни савез потписао је коалициони споразум владајућих партија у Републици Српској, али сада има унутарстраначких проблема, јер постоје неспоразуми у врху партије око кандидата за функције.

Како тврде извори Српскаинфо, подјеле су биле очигледне и на сједници Колегијума ДНС од прије неколико дана, на којој се, између осталог, расправљало и о овој теми. Колегијум, по Статуту, чине предсједник странке, његов замјеник, потпредсједници и генерални секретар странке.

Наши саговорници тврде да је од 15-ак функција највише запело око двије – кандидата ДНС за дирекоре Агенције за осигурање Српске и „Жељезница РС“.

– Лидер ДНС Марко Павић је предложио да директор Агенције за осигурање поново буде Славен Дујаковић, што је изазвало негодовање у странци. Чак се прича да је пет народних посланика ДНС против именовања Дујаковића. Они сматрају да би директор требало да буде неко други, попут потпредсједника ДНС и предсједника Градског одбора Бањалука Милана Радовића, имајући у виду његове компетенције и лични успјех на протеклим општим изборима у БиХ.

Друга опција је да Радовић предложи неког из Бањалуке. Радовић је био резигниран на крају сједнице Колегијуму. Није се ни руковао, само је рекао “довиђења” и отишао – тврди одлично обавијештен саговорник.

Ништа мање буре није било ни током расправе о томе ће ко бити нови директор „Жељезница“. Сазнајемо да је Павић предложио да то буде неко из Добоја, гдје је и сједиште тог јавног предузећа, што је с невјерицом дочекано у одборима странке у Бањалуци, Градишки, Требињу, Зворнику, Бијељини, па чак и у Павићевом Приједору, гдје мисле да Добој није заслужио да има директора.

Наши саговорници тврде да је Павићев фаворит за менаџера „Жељезница“ један од извршних директора у „Електродобоју“. Како се прича, ради се о Саши Ђекићу, универзитетском професору из Добоја, стручњаку за електроенергетику са завидном каријером.

– Истовремено, Павић је такав потез повукао да би изашао у сусрет Славку Глигорићу, једном од ријетких преосталих функционера ДНС из Добоја, како би га на тај начин „смирио“ и задржао у партији, јер се одавно по Добоју прича да је Глигорић незадовољан и да би могао да напусти ДНС – тврде извори Српскаинфо.

Милан Радовић није желио да разговара на ову тему уз образложење да „није он тај који је о расподјели функција преговарао с коалиционим партнерима“. Упутио нас је да се обратимо лидеру странке Марку Павићу и генералном секретару Драгутину Родићу. Међутим, ниједан од њих јуче није одговорио на позиве из Српскаинфо, баш као ни још неки чланови Предсједништва ДНС.

Према коалиционом споразуму, СНСД има 53,57 одсто учешћа у власти, па и у расподјели функција, ДНС 14,29 процената, СП 12,5, Демос 7,14, Уједињена Српска 7,14, а НДП 5,36 одсто.

Највећа странка СНСД руководиће и неким од највећих предузећа и институција у Републици Српској, као што су Електропривреда, Пореска управа и Завод за запошљавање. 

Коалиционим споразумом је предвиђено да ДНС добије директорске позиције у „Жељезницама“, „Путевима“, Агенцији за осигурање, Фонду за професионалну рехабилитацију и запошљавање инвалида, Туристичкој организацији и Републичком секретаријату за законодавство.

ДНС ће имати директоре и у Заводу за образовање одраслих, Болници „Младен Стојановић“ Приједор, Болници за хроничну психијатрију Модрича, Оператору система подстицања, Пословној зони града Бањалука, Националном парку „Козара“, Заштитном фонду и „Гас промету“ Источно Сарајево.

Нешић вјероватно остаје у „Путевима“

У односу на остале функције, много мање буре у ДНС има око канидата за директора „Путева Републике Српске“. Како сазнајемо, најизгледније шансе за останак на челу тог јавног предузећа има актуелни в.д. директора Ненад Нешић.

Он је један од потпредсједника ДНС, води одбор странке у Сарајевско-романијској регији, посланик је у Парламентарној скупштини БиХ и важи за једног од ријетких функционера ДНС који је у добрим односима са врхом СНСД.

Иначе, међустраначки односи двије највеће партије у коалицији нарушени су након што је Милорад Додик оптужио појединце у ДНС да су на изборима радили против коалиције, назвао их „мангупима“, а потом смијенио неколико кадрова ДНС, наводно без знања и одобрења Марка Павића.

Накнадно је, током страначких разговора, закључено да би ДНС-у требало вратити неке позиције, јер их наводно има мање него што му по споразуму припада.

(Српскаинфо)

Коментари / 168

Оставите коментар
Name

W

12.09.2019 06:52

Све Обер до обера а сви директори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

12.09.2019 07:18

Павицу имаш ли образа да ставиш неписменог Дујаковица који је купио факултет поред Др Милана Радовица. Срам Вас било

Name

сања

12.09.2019 07:19

Славен једва средњу завршио,аРадовиц му сједи на у цоску јер неће да краде као Дујаковиц. Ееее Павицу рано моја

Name

Марко Поло

12.09.2019 07:36

Највазније је подијелити власт, а за остало цемо лако!

Name

Ре Сања

12.09.2019 08:27

Вријеме је да Павић оде у пензију а да Радовић преузме кормило странке, или да оснује своју странку. Овако човјек ништа не може

Name

ДОБОЈЛИЈА

12.09.2019 08:39

Колико су ти платили поштени Марко ово наименовање неписмени и ограничени Дујаковић и његов зет Саша?Докле мислите да вријеђате интелигенцију овог народа.Изборном крађом дошли сте до мандата а онда сложно дијелите плијен

Name

Били Ре: Сања

12.09.2019 08:49

Каква пензија, цорка за лопове и све отето вратити народу.

Name

ЖИКА Ж

12.09.2019 08:50

Мајко Словенијо!!!!!!!!!!!!!!

Name

Ивона

12.09.2019 09:09

Јесте узели паре за необразованог СлавенаДујаковица,која срамота за ДНС и за Рс

Name

Лактаси

12.09.2019 09:19

Битно је да су мали лажов и петљанац Панић и његов ћевави зет добили функције а ми који смо радили за ДНС у Лакташима излагани и остављени на цједилу. И треба се распасти ово смеце од странке

Name

Цлан ДНС ГО ДОБОЈ

12.09.2019 09:56

Па павицу цему све ово за Добој,цак си и сина од Глигорица запослио у Путеве,а све је изгубио у Добоју,прво људи отисли у УС,а сад у Демос,запитај се мало,није до људи вец је до бахатог Славена и успаваног Славка

Name

ре Лактаси

12.09.2019 10:04

Откуд кодвастолико кадрова, није се за вас ни знало прије рата.

Name

Борац

12.09.2019 10:55

ја контам слика у криво... а они се сви поредали ко Смоговци...

Name

Днк

12.09.2019 10:59

НИЈЕ ПАВИЋ КРИВ ВЕЦ ИСКЉУЧИВО ДОДИК.ПАВИЦ ГА СЛУСА И ПОДРЗАВА И ОДРЗАВАНА ВЛАСТИ ВЕЦ 15 ГОДИНА А ДОДИК МУ РАЗБИЈА СТРАНКУ И ЧАК ОНО МАЛО ШТО МУ ЈЕ ОБЕЋАО, НЕЋЕ ДА МУ ДАА А ОБЕЋО ЈЕ И ПОТПИСО У МАЈУ!НАЈВЕЦИ МАНИПУЛАТОР ЈЕ ДОДИК, ОСТАЛИ СУ РЕЛАТИВНО КОРЕКТНИ!

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

12.09.2019 12:30

Ово ми илчи на Комеморацију, да ли је истина да више ДНС-а нема???

Name

Ре ДНК

12.09.2019 12:42

Додик је Павицу платио подрску, није Марко радио бесплатно. Омогуцио му је да он и његови извуку стотине милиона КМ. Тако да немој залити Маркана. Марко оде, долазе други којима су паре јос потребније.

Name

ре приједорчанин

12.09.2019 14:53

Изгледа да сте у праву, јер ДНС полако , али сигурно нестаје.У Бијељини је тотално расуло, а вјерујем да је тако и у осталим градовима.Господин Павић, уз сво уважавање, има заиста превише година, да би и даље био на челу странке.

Name

којић

12.09.2019 15:06

Све мангуп до мангупа,странка без програма и идеологије.

Name

Ре ови доле

12.09.2019 15:29

Радовиц је срусио Нову банку. Боље вам је да се боље информисете па онда писите о његовим квалитетима.

Name

Ре ре приједорцанин

12.09.2019 17:11

По цему је у Бн расуло. По писању Посланикових и одборникових дупелизаца. Отисли сви који су не задовољни. Позапосљавали све своје на РАЦУН днс и онда отишли. ДНС у Бијељини постоји и опстаце.Колико це направити то не знам, али постоји.

Name

Мрга

12.09.2019 17:33

А остали рођаци од вјечитог побј2дника на свим изборима. Срамота шта се ради у ГО БН.

Name

Шакота

12.09.2019 18:01

Сашу Мирића за Додиковог савјетника. Оно што су започели Дакић и Ћорић Саша је завршуо. Днс је све на статистичку грешку. Бирање у кругу породице хахаха

Name

Супер сте

12.09.2019 18:15

Истерали осборника који је био од 2003 године у странци. Сад би сте посланика који направи набољи резултат, ви који сте ту коју годину, који сте одлазили и врацали се у днс, који никад нисте направили никалав резултат То је доказ да сте плацени за овакво деловање. Од днса сте направили комби странку и депонију политицког отпада. Поyy

Name

НБ

12.09.2019 19:05

НИЈЕ МАРКО ПАВИЦ У ДНСУ КАО ГОРАН АВЛИЈАС У НОВОЈ БАНЦИ ПА ДА РАДОВИЦ И ОН ПОДИЈЕЛЕ ПЛИЈЕН И ПОКУПЕ САМО СЕБИ ПАРЕ . МАРКО ХОЦЕ СВЕ СЕБИ

Name

ре ре ДНК

12.09.2019 21:08

Павич и Дјокић су могли срусити Додика али нису хтјели.Нудјено им је зо 5-6 пута.Сада им Додик растура људе из чистог безобразлука и бахатости.Користи су имали сви од власти, то није спорно, зато су и у фотељама али су Павиц и остали могли имати доста више са Сдс и Пдп али нису хтјели издати Додика.Он њих јесте.Манипулатор обични.

Name

Болна рана

13.09.2019 12:48

Ви се овде препирете док нам народ одлази. Томе се мора стати на крај. Људи реагујте, дајте Мирицу мјесто замјеника у ПиО фонду инаце и он оде одавде, а то би био ненадокнадив губитак за ово друство.

Name

Скептик

12.09.2019 06:55

Када се сјетимо прича од прије избора...те се боримо за РС, те се боримо за народ...а сада читајући ово видимо шта је њима једино важно, функције! Ево, прочитајмо поново чланак , народ и РС се не спомињу, нису ни битни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.09.2019 08:29

Треба донијети закон по коме се забрањује странкама да дају директоре. Искљуциво бирати по способности. Цему им слузе конкурси кад све унапред договоре?

Name

Скептик

12.09.2019 10:25

Ре, слажем се али треба смијенити свакога ко је дошао САМО по ПАРТИЈСКОЈ линији, без обзира да ли је дошао из власти или опозиције, по оној, како дошао тако отишао. Међутим, питање је зашто уопште треба смењивати директоре сваке четири године. Како можете стимулисати неког директора да се труди и да да цијелиг себе на том послу када је једини критериј за његов опстанак на тој функцији изборни резултат партије која га је поставила на ту функцију (?!) Пази, то је ЈЕДИНИ критериј ! Његова стручност те резултати његовог рада и пословања установе које води уопште нису битни.

Name

просветитељ

12.09.2019 06:58

Неком минималац за 220 радних сати а неко ништа не ради и хоће на пет столица и пет плата,и онда се питамо што људи одлазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРПОС ДОБОЈ

12.09.2019 06:58

Јаке странке ако ће се распасти због једног Славена Дујаковића...човјека који је једва основну школу завршио а до јуче водио гвожђару на добојском бувљаку! Далеко смо догурали! ДНС-у је најбоље да се сам распусти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Принципијелан

12.09.2019 07:17

Због таквих, људи који заиста вриједе у ДНС-у, попут Дане Малешевића, не могу доћи до изражаја.

Name

Малограђанско лицемјерство

12.09.2019 07:32

То су углавном њихови кадрови, а приватне факултете су и основали, да би добили потребну диплому. Овим је показано да су партије "личне интересне захеднице", гдје се чучи и пези, да би се добила позиција, а ради профита, јер за беуспјешан, неодговоран и неписмен рад, још нико није одговарао. Ми, народ, плаћамо цехове њихових препуцавања, ината и у коначници незнања, јер видимо докле су нас довели.

Name

Ре Дрпос

12.09.2019 11:07

иза Дујаковица стоји власник ДНС-а Милорад Додик. И бицецкако он зели. Ко мисли да матори Павиц одлуцује, тај нема појма о политици.

Name

Снсд Градиска

12.09.2019 15:21

Какв црни Дане Малешеви учо сеоски обични.....о боже драги

Name

Ово није фер

12.09.2019 07:01

Шта ће добити Дико Цвјетиновић који има 30 000 гласова у Бијељини, од тога само 5000 у родној Коренити, најутицајнија и најпознатија личност у Семберији, познат по својој људскости и доброти?

ОДГОВОРИТЕ
Name

коренита

12.09.2019 08:23

Дико Цвијетиновиц је створио своју пословну империју много прије него сто је усао у политику. И не требају њему пропала предузеца која су унистили велики директори и политицари. Да је висе таквих људи у политици гдје би нам крај био. Као његов комсија и пријатељ сад видим да му није требало да улази у политку јер код нас та работа није за вриједне и постене људе. Имао је добру намјеру да уради несто позитивно али не иде то код нас тако.

Name

Модран

12.09.2019 08:32

Колко је гласова имо у модрану?

Name

Ух

12.09.2019 08:53

Далеко више од заслуженог

Name

Реално

12.09.2019 08:55

Мене занима прије шта ће добити Поповић Ђорђе који саботира и опструише рад ДНС-а у регији ? Надам се да ће добити оно што заслужује- ногу у д*пе ! А Павић је један од ријетких политичара који је без обзира на године живота разуман и разборит човијек. Логично је да Дујаковић остане ту гдје јесте јер има искуства у тој бранши..Па људи моји јел релано да сви све знају имогу да раде?

Name

Истиноговорник

12.09.2019 09:18

Комшија Мирицу кад га вец хвалис написи како се понаса према својој родбини из те Корените. Ко је оболио због њега, према коме се понаса као аристократија, кога узима у надницу па закида да плати заједно са татом боском.

Name

Ре истиноговорник

12.09.2019 09:51

Е мој истиноговорник, знас ли ти уопсте ста знаци ријец ИСТИНА ? Срамота !!! Ух пардон не знас ти ни знацење те ријеци

Name

Реалист

12.09.2019 11:11

Истина је да днс у бн у обом моменту не постоји. Реално је да Павић, ако му је у интересу да странка оживи, почисти ове неспособњаковиће који мешетаре и уцјењују по ГО Бн, а немају ни интелектуалне капацитете, нити било какве друге квалитете да воде ГО бн, дакић је за њих кадар и капацитет

Name

РЕ. ОВО НИЈЕ ФЕР

12.09.2019 11:35

Дико прави посао у Бијељини. Ради , јаћа инфрастриктуру и квантитетом и кадровски . До нове године бит це јачи од Демоса , без обзира сто имају посланика.

Name

Ре Ре Ово Није Фер

12.09.2019 12:02

коју странку јаца, коју инфраструктуру. ДНС се бори за мрвице са Додиковог стола. На следецим изборима маx. 5% гласова

Name

Несто је труло у дрзави данскок

12.09.2019 12:09

Ђе форцо, ђе млађани Тодоровић, Стајићи, ђе др Влајко, Др Зоран Дакић, Саво Мићић, Максимовићи, два Жељка, ђе су људи са села што су у ГО, ђе омладина? Колико ја видим оде маст у пропаст... Би4но је да су ту будимир, бане, саша, Цацановић упс он и није члан.. Најбитније ђе одборник побједничка екипо? Па како мислите правити гласове (4 оеборника сте Павићу обећали хаха) а ниђе никога немате, заправо имате Јову Вуковљака хаха

Name

Ре за овог у држави Данској

12.09.2019 13:49

Само ви идите и не окреците се за ДНС. Ако пропада, путуј игумане. Мада си вец отпутовао и добро добро уновцио. Био си нико прије локалних, сад си се добро намирио али само себе. Нема потребе да грешиш слова. Остали који продају гласове својих људи (ако их и има) по три пута у три различите странке такодје путуј игумане, има странака. Затим ромео и јулија колико вредите 11 гласова путујте и ви. Мали тек си испилио И одмах величина. Путуј игумане, сви заједно видите са Цоркетом или Миком да вас приме или Мицко па да будете опет сви заједно. Поyy

Name

Наполи

12.09.2019 14:07

Оде мали Ђука, било му је од свега мука Није хтјео Дикицу да слуша, сад је он продана душа Остадоше Мирић и екипа, за све изазове спремна А на састанцим плаче како марке нема. Али ту је цика Војин до побједе да вас води Мирићу сило све их набоди. Ја вјерујем у тебе и твоје капацитете, превари их све, настави да се понашаш ко дете Мозда деда Јова који корисни савет ти да, и о нема марке у џепу, а силно му треба Све су функције за вас два спремне, молим те мирицу рођаче обрати пазњу и на мене.

Name

Пукли сте

12.09.2019 14:11

Е бату и секу Зулце ставити у све органе странке, они ау најјачи. Са дедом Јовом Вуковљаком имају 3 гласа

Name

Пали мали

12.09.2019 17:15

Мали није прошла прича. Само си се изофирао. ОМЛАДИНАЦ САМО ТИ ИДИ ПА ПРАВИ ГЛАСОВЕ ТЕ СИЛНЕ КОЈЕ ИМАС ПО ЛОПАРАМА.

Name

Братагон

12.09.2019 17:39

Омладинац прави гласове тамо са својима. Пусти ми родјаке и кумове гладни су. Дико до прве побједе након свих изгубљених избора и до одборницког мандата. Идемоооо братагон....

Name

Буда

12.09.2019 17:41

Дико дје смо вецерас да остављамо коментаре заједно ја заборавио. Анђелић ме збунио.

Name

Ђука

12.09.2019 19:28

Отјероа ме Поповиц није ме поставио за директора електро БН.

Name

Омладинац

12.09.2019 20:42

Па брани ли ти ко да правиш гласове. Кад си толико јак, лепо на листу неке странке и то је то. Сви ће прихватити оперативаца на терену. Немој само сад реци да си везан за ДНС, кад си се појавио недавно и кад си знаш већ како дошао ту где јеси. Сретно ти желим.

Name

Цимбе

13.09.2019 04:52

Омладинац , знас да ти спремају смјену. Сваста су спремни да ураде у своје и твоје име, да напакују, додају да би у зоме успјели. Али супер се носис са овим остарелцима и ситним преварантима.

Name

Какви сте људи?

13.09.2019 05:01

Ријесили се пдборника који је Цвјетиновицу намјестио 60% гласова у Бн, сад хоцете да се ријесите Посланика који је једном малом цовеку на целу ГО ДНС БН дао хлеб да једе, а другом да макар мало изадје из анонимности полизицке сцене, мада било је то кратког даха

Name

Ре какви сте то људи

13.09.2019 06:56

Сви смо људи, али мало ко је цовјек! Ајде скокни по мрвице хљеба, јер то је све сто цес добити за писање оваквих глупости.

Name

Истиноговорник

13.09.2019 10:26

Истина боли вјецити побједници.

Name

Ре истиноговорник

13.09.2019 10:58

Опет ти драги нас истиноговорник, како здравље данас? Има ли јос "ИСТИНА" као оних које су јуце писао ? Ајде потруди се мало висе мозес ти то.

Name

Истиноговорник

13.09.2019 12:26

Па ако не вјерујес мени питај ове своје газдице са империјама, мозда ти и казу кога су молили да их подрзи тамо горе негдје јер им се тресу гаце и коју цијену су спремни да плате за то... Питај их па цес видјети како се црвене и како мјењају тему, али буди упоран, па цес сконтати како с тобом млате братагони.. Страсно је ста се ради и како са појединцима млати екипица. Срећа па су вас многи процитали. Дзаба цести одласци у бл и позиви и кукњава, процитани су. Лп

Name

Кантарион

13.09.2019 12:29

Опет ових 3 омладинца по налогу родје пису... Па истина боли зар не, то су цињенице које се лако доказују.... Него мене интересује гдје су вам људи са села? Где је домоцилно становниство? Има ли гдје сембераца да се за ста питају? Да цујемо истину ове "оклеветане" стране

Name

Ре истиноговорник

13.09.2019 12:52

Видим ја друзе да ти слабо контас. Ево да ти помогнем, довољно је да процитас свој коментар од јуце.Друскане, баска политика ти уплицес људе који немају везе са том васом усраном политиком. Да буде јос горе писес своју "ИСТИНУ " о њему . Јадно је то друскане јадно

Name

Истина боли

13.09.2019 13:39

Зивјела аристократија из Корените!

Name

Ре

13.09.2019 14:29

Памет није скупа, ал' нема да се купи.

Name

За истина боли

13.09.2019 14:52

Бозе дај му среце, за памет је прекасно

Name

Ре

13.09.2019 15:03

Није болест све сто боли.

Name

За Прешедника

13.09.2019 16:34

А где да узмем диплому менадјера економије? да не знаш можда ти?? Лп

Name

Без нервозе господо

13.09.2019 16:39

.. Станете испред огледала и сконтате да нисте лијепи, ставите прст на цело и сконтате да нисте паметни, погледате код комсије и позелите да имате сто и он и сконтате да сте родјени за политике, па онда налазете да је неко узео паре, да је неко исконтролисан од стране неке зенске, да је неко луд и преузмете ГО и помислите да је цијели свјет цас и поломите зубе..

Name

Стари ДНС

13.09.2019 16:42

Фамилијо вријеме вам је одбројано, купите ствари и тутањ из насе странке, из странке коју смо градили под највецим притисцима и оцували да би нам ви из тамо неких гудура све унистили. Идите код неких других и њих слабите.

Name

Вјецити опозиционар

12.09.2019 07:02

Марко сенилни човече мици се из политике није то за тебе, уживај са унуцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

12.09.2019 07:09

Он мора бити у политици док му Баја не нареди д аиз ње изађе, јер ако не послуша , могла би кривична прија ко што еј доби Лондонски ђак. Зато Маркан по старе дане глуми политичара.

Name

Страхиња

12.09.2019 07:17

Волим снијег..То је једино што додје са планине а не постане директор!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахаха

12.09.2019 09:24

хахахахах какав коментар

Name

Ре страхина

12.09.2019 10:08

Браво за коментар и 100 посто тачно

Name

еее

12.09.2019 20:01

их Страхиња?Сто си љубоморан????

Name

Бл

12.09.2019 07:17

Па Милан Радовиц и треба да буде на целу те фирме памwтан елоквентан доказан иза себе има резултате а не да се дјеле функције неспособним Павиц треба да стави прст на цело и види на кога мозе рацунати

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕЗУЛТАТ

12.09.2019 19:11

ДИГАО ФИКТИВАН КРЕДИТ У ДАЗУ ЗВОРНИК ПА ПОСТАО МИЛИОНЕР . А АКЦИОНАРИ МА АКЦИЈЕ ПАЛЕ 90ПОСТО. ДА СУ ТВОЈЕ АКЦИЈЕ ТОЛИКО ИЗГУБИЛЕ НА ВРИЈЕДНОСТИ сигурно би ити РАДОВИЦА ТАКО ХВАЛИО .

Name

ИСТИНА

12.09.2019 19:16

Радовиц је добар , али не за Павица ! Не мозе се поред Павица узимати као сто је радио у НОВОЈ БАНЦИ . НБ. Је следеца у низу пропадања управо због стеанацког водјења као сто је то радио Радовиц

Name

БОБА

12.09.2019 07:18

ОВО СУ БОРБЕ ЗА ЛИЦНЕ ИНТЕРЕСЕ.КУПИ ГЛАСОВЕ.УСЛОВИ ЛИДЕРА И СКОЧИ НА ВИСОКО ПОЗИЦИЈОНИРАНО МИЈЕСТО.КО ТЕ ПИТА ШТА ЗНАШ, ШТА СИ ЗАВРШИО И ГДЈЕ СИ КУПИО ДИПЛОМУ.ВЕЋИНА ЊИХ КОЈИ СУ КУПОВАЛИ ГЛАСОВЕ И БИЛИ ПОТРЧКАЛА СУ САДА ДИРЕКТОРИ И ЗАПОСЛИЛИ СВОЈЕ ОДАНЕ ПРИСТАЛИЦЕ.ШКОЛА НИЈЕ ВАЖНА.ТУ НЕМА НИ Р ОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И БОРБЕ ЗА БОЉИТАК ГРАЂАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.09.2019 08:33

Какви градјани, да они мисле о градјанима не би себи намјестали по неколико послова. Похлепа је узела маха толико да неце на добро изаци. Само “ја” а остали нека скапају.

Name

Милан Тодоровиц

12.09.2019 07:32

Доктора Дјордјета Поповица за директора Зељезница само Дјордје и нико висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДД

12.09.2019 09:23

Само Дордја и никог висе, једини који је показао и доказао прави резултат. Ови сто су стекли империје прије политике (ако знају уопсте и ста знаци та ријец) и ста це им политика кад су тако способни па имају толику памет (посебно ови цалави из КОРЕНИТЕ).

Name

Угљевицанин

12.09.2019 11:35

Слазем се да Дјодјету треба дат поyцију да опет направи реyултат јел беy поyције вриједи 627 гласова колко је осовјио 2014 године. И то му је дакиц дао пола од тога

Name

Микан

12.09.2019 07:36

ДНС у Бијељини се распада. Поповиц вуце на једну страну а Дико Цвијетиновиц на другу. Прица се да це Павиц смјенит Дику и да це пресједник градског одбора бити Дјордјетова секретарица Ранкицка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

12.09.2019 08:31

Што се неки плаше Ранкићке? Хехехе...Жена је само велики борац, вриједна и паметна, али то је проблем зар не?

Name

Ре Нада

12.09.2019 09:08

Хехехе борац...

Name

Другарица

12.09.2019 20:00

Хахахаха лако се борит кад имас спонзора

Name

Миле

12.09.2019 08:12

Чека он да се ви још растурите па ће онда да заживи договор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

12.09.2019 08:13

Бањац, Глигориц и Главас на једну страну. Радовиц и Поповиц на другу. Ивиц и Совиљ на трецу. Дане Малесевиц сам на цетврту. Овако је сада стање ствари у посланицком клубу днс-а. Разбијени до краја. Браво за СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.09.2019 09:17

Па Бањцу су некад била пуна уста СДС.

Name

Ре

12.09.2019 09:47

Радовиц,Совиљ,Поповиц,Ивиц и Дане су један тим,само лупас

Name

Бањац

12.09.2019 12:28

Бањац воли само паре= Додика

Name

Озрен

12.09.2019 13:46

Дарко Бањац преко своје миљенице директорице Маје краде паре из дубичког Центра за социјални рад.

Name

марко

12.09.2019 20:03

јој овог Бањца...фуј

Name

ФУЈ

13.09.2019 07:07

Кад га видис повраца ти се фуј …….. БАЊАЦ ЈЕ ЉИГА ОД ПРОТУВЕ ЈЕР СЕ НЕ МОЗЕ РЕЦИ ОД ЦОВЈЕКА

Name

Славен

12.09.2019 08:22

Најјаци играци су Несиц и Радовиц, и они требају полако да преузму странку. Они су једини који могу направити одлицан резултат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Славен

12.09.2019 15:18

Какав Несиц кукала ти мајка. Фрајер је клепио 8 милиона км у Путевима. На сваком тендеру узима 10%. Нема вецег криминалца у дрзави од њега.

Name

Ре

12.09.2019 17:49

Па зато Славен и каже.... Могу направити добар рез.... Колико оно би глас на прошлим изборима? Лако је израчунати.

Name

Стојадин

12.09.2019 08:24

Они су прослост

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

12.09.2019 08:25

Срамота и за чланове Снсд да један обични сељачина са Романије има везу и односе са врхом Снсд , ово ће се Додику обити о главу , смијешно и јадно

ОДГОВОРИТЕ
Name

провјерено

12.09.2019 08:29

Днс се врло брзо цијепа на три дијела. Несиц, Бањац, Глигориц, Градиска, Бијељина, Зворник и Херцеговина це ици заједно. Бања лука сама са собом и приједор сам са собом. Зиви били па видјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.09.2019 11:28

Радовић ће доћи на чело ДНС. А ОНДА

Name

ОНДА

12.09.2019 21:20

КАД РАДОВИЦ ДОДЈЕ НА ЦЕЛО ДНСА , ПРОЦИ ЦЕ КАО И НОВА БАНКА . акције од 5ооо досле на цијену 600км. ДНС СА 100 000 гласова на 12 000.гласаца

Name

Стари днс-овац

12.09.2019 08:47

Е мој павицу, додјосе ти главе велики кадрови радовиц и Поповиц. Ти им главе сацувао а они ти растурисе странку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово ђеси

12.09.2019 08:55

Има ли Саше ђе, да ли је засјео у фотељу замјеника у фонуд ПиО?

Name

ре стари Днс-овац

12.09.2019 11:28

Најбољи коментар икада у вези Днс. Познаваоци прилика знају зашто.

Name

разум

12.09.2019 10:18

Због чега да се гласа ?! Да би неко дијелио фотеље друговима с купљеним дипломама и трошио мој новац. Завршено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

12.09.2019 10:32

Нека буде битка фотељаска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

12.09.2019 10:42

Само је Алиса била у земљи чудеса...:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Мд

12.09.2019 10:50

Крокодилчићи се окупили а Баја све узео, шта сад? И ово ће преполовити Чубро..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ пита?

12.09.2019 11:43

Које рефернце је Несиц имао и има за обављање инзењерских послова? Заједно с њим створио је базу за регрутовање неспособних у ЈП Путеви РС.Незнањем и неструцносцу упропасцавају дрзавне ресурсе,наносе велику стету,не могу лаици да се баве инзењеством..? Наведени су сегмент нерада,незнања,незаконитог поступања.Сваком образованом и паметном је јасно да са таквим нема напретка.Визија предузеца је да се храбро упусти у нове области,инвестирајуци у развој најмодерније инфраструктуре и рјесења,као и у знању.Кад цемо показати народу да смо за стварање нових трендова у насем региону? Како се олако дају дрзавни ресурси на управљање онима који нису имали никакву каријеру и референце ,удју у предузеце преко политике без дипломе,нико не трази њихов перосонални досије.Порука је дозовимо се памети,не дозволимо да најобразованији пакују своје образовање и знање у кофере и у свијет...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

12.09.2019 13:25

је своје рекао на изборима

Name

Ре Народ Пита

12.09.2019 13:49

Ти си Велимир Везмар, лоше се кријеш. Има Нешић за тебе велику фасциклу папира која си потписивао, тако да ти слиједи ћорка.

Name

Радивицу

12.09.2019 12:02

Бунцици су уз тебе . Јунаце нас. До побједе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметна зена

12.09.2019 12:07

Обојица имају купљене факултете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре нешто је труло у држави данкок

12.09.2019 12:24

Крајем новембра Успјесна Српска /покрет/за почетак улази у ДНС Бн. А у децембру наставак ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

12.09.2019 13:24

Па баш су моћни ти из Успјешне... Имају резултате као и Дико, сви их напустили.. Нуде се свима и Цацановић и Златко и екипа и нико их неће... Аман днс у бн постао депонија политичких отпадака... Страшно.. Не да нећу дати глас днс-у већ ћу радити да и други не гласају за политичке отпадке

Name

Браво

12.09.2019 13:28

Таман да Златко доћера аутобус па мозда тад днс и буде могао цлановима попунити 54 мјеста

Name

ре Зока

12.09.2019 14:28

ето ти ћеш радити хахаха

Name

РЕ БРАВО

12.09.2019 14:49

НИСТА ТИ НЕ БРИНИ КАДА ГА САДА ПОСТАВЕ ЗА ДИРЕКТОРА БОЛНИЦЕ БИЈЕЉИНА И ВОЗ ЋЕ БИТИ МАЛИ

Name

Мрга

12.09.2019 16:14

А коментаре оставља малени гашић.. Де Мирићу дај неког ко има појма о нечему,,, аха, даа, нема таквих... Шта кажеш, билоо?? Дигли руке од свега због вас рођака???

Name

Главни бот

12.09.2019 16:33

Златка нико ни у обицну амбуланзу у тресници неце да постави. Цеститам Господји Ловриц на врло скотом именовању за мјесто Директора Болнице, заслузено.

Name

Ре мрга

12.09.2019 17:17

Добар си момак.

Name

Сyстем оф доwн

12.09.2019 18:24

Распад система.

Name

Ре главни бот

12.09.2019 20:13

Слабо си информисан. Директор неће бити др, него дипл.економиста .

Name

Хахаха

12.09.2019 21:27

Јел и менадјер економије испуњава услове за то, питам за друга???

Name

Мирослав

12.09.2019 12:34

Једва чекам да на жељ. уђе приватни оператер и да то преузме способни Славко Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОДРСКА

12.09.2019 12:35

РАДОВИЦУ ДАЈЕМ ПУНУ ПОДРСКУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја Барасин

12.09.2019 12:45

Пуна подрска за Марка Павица. Доле Милан Радовиц и Маја

ОДГОВОРИТЕ
Name

легализација

13.09.2019 07:11

РАДОВИЦ БИ КРОЗ ПОЛИТИКУ И ПАВИЦА ЛЕГАЛИЗОВАО ПАРЕ ИЗ НОВЕ БАНКЕ , НЕ ДА МАРКАН . СВЕ СЕ ВРТИ САМО ОКО ПАРА ………..

Name

Грујиц Ново

12.09.2019 12:46

Милане Борковицу су уз тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

12.09.2019 13:51

Ново летиш на биро рада.

Name

Ново Грујиц

12.09.2019 17:36

Немој Игоре пријеци цу код тебе. Мени је свеједно која сам странка ја сам био први папак на политицкој сцени мени је само позиција битна

Name

Семберац

12.09.2019 13:09

Видим на фотографији и Вуковљака. Па људи моји, цовијек је био у КПЈ , СДС-у, СНС-у, ДНС-у, поново у СДС-у, па назад у ДНС. Ста реци за такву " моралну громаду"? Цовијек у зивоту не зна ниста да ради , али да месетари зна. Сацувај нас Бозе таквог и њему слицних ! Све ово вриједи и за малог цовијека Драгана Мирица. За све рецено , нека ме бар неко демантује, али цињеницама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Семберац

12.09.2019 14:59

Вуковљак није на слици.Дакле, ти уопште не знаш како он изгледа, али зато знаш да лајеш и клеветаш. Исто важи и за Мирића.Срам нека те буде што олајаваш људе које и не познајеш.

Name

ре

12.09.2019 15:33

Описмени се, па коментариши. Елем, не пише се "човијек", него "човјек". Даље, на слици нема господина Вуковљака, што значи да уопште не знаш како човјек изгледа, али га коментаришеш на ружан начин.Баш јадно.

Name

Ја их знам

12.09.2019 16:16

Нема горих људи од два наведена ћ, заправо од Драгана је једино гори Саса Мириц

Name

Господин

12.09.2019 16:44

Нити је човјек нити господин. Вуковљак је продана душа, а то зна и Павић коме и за коју цјену се продао. Саша до год описмењаваш људе по порталима, докатујез да си незрео за било шта друго. Кога сте данас звали ти и Дико да оставља коментаре овде. Вријеме је да поднесете оставке и спречите гашење днс-

Name

Ре Ја Их Знам

12.09.2019 20:03

Вама мириц смета сто вам свима у оци саспе колки сте лопови и преваранти нисте му ни до кољена.

Name

Боливуд

12.09.2019 21:29

Мирић је оличење морала и поштења, ено цјели град прича о томе. Кошта колико опел кадет из 87 године.. Поyy

Name

Дубравац

12.09.2019 17:38

Идемо само јако поносно и пркосно. Само ми није јасно гдје идемо у врага. Радомире ста ти мислис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цлан

12.09.2019 17:39

Е мој црни Марко ста уради од онакве странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демос

12.09.2019 17:44

Ајде ти Марко код нас. Ми смо ти говорили да це тебе унаприједити у поцасног предсједника а ти ниси вјеровао нама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Торбица

12.09.2019 18:22

Не дамо ми нашег Марка, али посто Вам је Регионални танак послаћемо вам Дику да вас појаца.

Name

мр

12.09.2019 19:13

Термити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс 1

12.09.2019 20:47

Шта вам сад смета днс бн... Јел вам то нико неда мјесто на листи па би опет у днс... Зашто вас тако моћне брине један пропали днс... Ви сте јаки играчи пустите нас да припадамо.. Ста сте сад ударили... Нема промјена, џаба надање! Није ми јасно зашто хоћете у тим који губи....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само вас посматрам

13.09.2019 04:49

А гдје сад онај вас Гедзо Дјордјевиц, тј. пред. ОО ДНС Кнезево? Ударна игла СЗП на прослим изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гедзо

13.09.2019 14:49

Цубро га довео у странку и дао му одбор, а он радио против њега и за СЗП. Све по налогу др. Киће Боројевића.

Name

Тривиц

13.09.2019 15:20

Ал це зато да лети с мјеста директора библиотеке Кнезево. Доста се крио

Name

Само вас посматрам

14.09.2019 14:50

Аха Па ста је по занимању тај Гедзо? Факултет нема. Није студирао никад то цијело Кнезево зна. Да није мозда код тог Боројевица студирао несто сад у 50-им годинамq, ваљда тај има пар фак 1/1 и висе фак 1/2, 1/3,.1/4.

Name

Марко Ациц

13.09.2019 05:16

Мени је битно да, сам на позицији а и мој сурјак Саса Паниц а за вас ме све бас брига

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУЧКО

13.09.2019 05:38

Милан Радовић да преузме странку, па да он распореди ко ће гдје, тада би видјели резултате. Неко је написао да је срушио Нову Банку? Жива истина!!! Срушена је до темеља, одласком Милана Радовића. Па да је тако, неби се Каја убацио у причу. Милане, водићеш ти ускоро, не само ДНС, већ и РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДНИК НБ

13.09.2019 07:17

КАЈА ЈЕ ПРЕУЗЕО ПОЛИТИЦКИ ДА НЕ ПРОПАНЕ . ВИДИ САМО КОЛИКО СУ АКЦИОНАРИ ИЗГУБИЛИ ОД ДОЛАСКА КЛАНА РАДОВИЦ-АВЛИЈАС . АКЦИЈЕ БАНКЕ СА 5000км СПАЛЕ НА 500-600КМ. ТАКО БИ ПРОСАО И ДНС СА РАДОВИЦЕМ НА ЦЕЛУ . АЛИ ТО ПАВИЦ ЗНА И ЗАТО ГА ДРЗИ ПО СТРАНИ......

Name

Сековици

13.09.2019 06:55

Само Звездин дрес, само ДНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пускица

13.09.2019 06:57

Ал раде дјукини ботови ко да није отисо из днс-а ал морао цовјек јер се продо, Ммицо купио стан, нови пасат, запослио зену маму секу и јос неких ових своји струцњака а није испунио задатак да преузме днс и гурне га у мицино крило па сад нападате овде људе који ниста о тог днс-а нису добили. Водо га дјодјре код марка да скидају дику ал није стари хтио ни да цује и сад дјукица оде у резерве јер готово неце готово је са његивим мандатом и нема висе с цим да уцјењује. Јест се намирио а сад адио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топ

13.09.2019 08:07

А Дико јавно прицао да це Мицо да да за изборе 200 000 км да се подрзи, бице одборник... Ко се продао питање је сад?..

Name

За топ

13.09.2019 08:53

Ниси болан сконтао није 200.000 него 2.000.000

Name

Топ топцина

13.09.2019 09:16

Немојте се прецјењивати... Али ко о цему ви о постењу.. Лп

Name

Бато и секо

13.09.2019 09:46

Браните стрику Дику... Пљуно је по свему сто је прицао... Сад це бири задовољни само оних пар сто су им обецана мјеста дирекрорска, знате и на кога мислим, а остале цланове и народ ко ј*ебе. Са таквим неморалним људима попут вас све оде у пропаст. Колико вам је сембераца остало у странци, пардон, колико вас подрзава од оних који су ту?

Name

Попови

13.09.2019 10:24

Доби цовјек отказ на рите кад додје Цедомир, обеца родјак куле и градове, а само гура своје д*пе у фотељу а и даље ти даје наредбе да морас писати по порталима. Ма добицес посао кад он буде замјеник у ПиО, ваљда те не заборави, као сто је заборавио уговоре о дјелу, издавање књига, финансијске помоци да презиви. Поyy

Name

МГ

13.09.2019 11:59

Реални будимо Павић је требао почети уживати у пензионерским данима бар прије 15 година, али гладна задњица никад доста. Исто важи и за његовог испрдка шо се отцијепио и основао ДЕМОС. На тој политичкој сцени нико није понудио било какво рјешење за проблеме који муче наше друштво. Сви на сцени користе политику да рјеше своје проблеме и да се међусобно разрачунају, а становништво убрзано нестаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аферим

13.09.2019 12:53

Пензију је он први пута начео прије 29 година, одмах након избора вишестраначких у БХ-а, на крају '90-те. Па онда мало мировао, па се онда укључио и прикључио. Да 'помогне народу своме', тако се то онда радо говорило. Не због себе већ због тог народа нападнутог са свију страна, да се зна. Од године до године, од партије до партије, од столице до столице, успорено и лагано, сада и са шљаком. Али, боже мој, мора се и тако, и све због народа. Не због себе ни због фамилије, фамилију је баш запоставио. Свака да му је част, и хвала и ејвала.

Name

Јариц

13.09.2019 15:11

Идемо у коалицију са Сдсом доста је висе ове тираније

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

13.09.2019 16:11

Кад це они у затвор? Марков син нема дана радног стаза а троси 1000 КМ сваки је.... дан. Од куда му? Те путовања,те нови дзипови,локали по цијелом Приједору и сире,итд. Цовијек украо 200 000 КМ,признао,платио казну,није фана затвора имао и дали му да буде нацелник годинама и јос на крају и поцасни градјанин. Буxаxаxа... Алан Форд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добрило

13.09.2019 17:22

Па добро људи знате ли ви уопште ко је тај Дујаковић? Може ли неко отићи у његову основну школу и извадити његове оцјене, затим у средњу исто тако. Увјерићете се да је човјек и понављао годину неку. О завршеном факултету је сувишно и причати. Радовић је ако ништа друго био добар ђак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

13.09.2019 17:39

иНТЕРЕСАНТНО ЈЕ ДА ОВАЈ ПАВИЋ, МАКАР ПУЗАО, ХОЋЕ ДА ОСТАНЕ ГЛАВНИ У СТРАНЦИ А СВИ ГА ГАЗЕ ОД КОАЛИЦИОНИХ ПАРТНЕРА САМО МУ ТО ЈОС НИКО НИЈЕ РЕКАО.. е МОЈИ ЧЛАНОВИ ДНС-а, ..имал ико своје ја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

До

14.09.2019 13:26

Кога брига...Нуде по граду чланство,а узврат не нуде ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

14.09.2019 23:06

Какав бре Дујаковић, Радовић је за њега гигант, а вјерујем да је и више урадио за странку од Дујаковића.

ОДГОВОРИТЕ