Лука Јовић поново тренира, опоравио се од повреде

Лука је одрадио тренинг у дресу Реала.

Србија 12.09.2019 | 07:58
Лука Јовић поново тренира, опоравио се од повреде
 Српски нападач Лука Јовић експресно се опоравио од повреде која га је спречила да у уторак вече наступи за фудбалску репрезентацију Србије у Луксембургу!

 Јовић се, према речима из ФСС, повредио у финишу меча са Португалијом у суботу (играо последњих неколико минута) и због тога није путовао са остатком националног тима.

Из ФСС није речено који степен повреде је у питању, али је чињеница да се Јовић од исте врло брзо опоравио и већ у среду је одрадио тренинг са саиграчима из Реала.



- Лука Јовић због повреде неће бити на располагању селектору Љубиши Тумбаковићу за меч против Луксембурга. Јовић је на утакмици против Португала обновио повреду са којом је дошао на припреме репрезентације и после додатних прегледа и консултација са доктором репрезентације и клупским лекаром, утврђено је да неће бити у могућности да настави припреме и да игра у мечу против Луксембурга - писало је у саопштењу ФСС недавно.

Са Орловима у Луксембург није путовао ни Душан Тадић, такође збпог повреде, али је селектор Љубиша Тумбаковић то образложио речима доктора да је најбољем српском играчу потребно мировање од три-четири дана и да нису хтели да ризикују.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар