Добро је - Лука Јовић се опоравио!

У питању није била тежа повреда српског репрезентативца, поново је у клупској акцији.

Фудбал 12.09.2019 | 14:20
Добро је - Лука Јовић се опоравио!
Иако је пропустио утакмицу са Луксембургом, Лука Јовић није озбиљније повређен.

Наиме, Фудбалски савез Србије је његов изостанак правдао физичким проблемима које нападач има, али чини се да они срећом нису теже природе с обзиром да је он већ данас тренирао са својим саиграчима из Реал Мадрида.

Без већих потешкоћа одрадио је цео тренинг, а клуб је на друштвеним мрежама објавио слике и видео са терена, којим су објавили да су се екипи прикључили репрезентативци, као и Еден Азар и Хамес Родригез.

Јасно је да није било потребе "форсирати" српског нападача у мечу са Луксембуржанима, преостали пулени Љубише Тумбаковића су на крилима Александра Митровића успели да обезбеде тријумф нашем тиму, па ће млади шпиц имати прилику да се здрав врати у репрезентацију већ у октобру.

Реал је близу тога да на располагању има све играче, и даље одвојено од екипе тренирају Лука Модрић и Марко Асенсио, али сем њих Зинедин Зидан нема више повређених играча.

У суботу у госте Мадриђанима долази Леванте, а видећемо да ли ће француски тренер поново кренути у меч са српским репрезентативцем, или ће овај пак своју шансу чекати с клупе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар