Партизан зове дјецу на меч ЛЕ против Алкмара!

Дођите, помозите против Алкмара! Ево како да се јавите. . .  Партизан против АЗ Алкмара, на почетку групне фазе Лиге Европе, жели атмосферу као против норвешког Молдеа, и још бољу! Ево упутства како да пријавите децу до 14 година да би била на стадиону.

Фудбал 11.09.2019 | 16:52
Партизан зове дјецу на меч ЛЕ против Алкмара!
Реалност ФК Партизан је да ће поново морати да се сналази како би имао подршку са трибина на почетку групног такмичења у Лиги Европе, против холандског АЗ Алкмара, у четвртак 19. септембра (директан ТВ пренос Арена спорт 1, почетак 21 час).

"Експеримент", који дозвољавају и прописи УЕФА, против норвешког Молдеа, у квалификацијама за Лигу Европе, "упалио је", дао је резултат. На трибинама је било око 6.000 малишана из 30-ак градова Србије, полазника школа фудбала, који су здушно бодрили црно-беле у тој утакмици.

Апелационо веће УЕФА у уторак је одбило жалбу Партизана на раније изречену казну од две утакмице играња без публике, а та друга утакмица је управо против АЗ Алкмара. И овог пута, београдском клубу је дозвољено да на стадиону буду деца до 14 година.

Многи навијачи Партизана били су одушевљени атмосфером, бескомпромисном подршком клинаца, баш као и сви у клубу. Пословни директор Партизана Милош Вазура изјавио је одмах после утакмице са Молдеом да ће, ако Партизану остане казна (а остала је), пробати да доведе још више деце, да испуне цео стадион.

Сада Партизан и има више времена за организацију, а на сајту црно-белих објављено је и како  заинтересовене дечије организације, школе и школе фудбала могу да се пријаве за утакмицу против АЗ Алкмара.

ЕВО КАКО:

"Поред основних података, имена и презимена, ЈМБГ деце учесника и особа које су у пратњи, потребно је да контактирате ФК Партизан преко телефона 011/3693816 или мејл адресе: црнобели@партизан.рс

Право пријаве имају само организоване групе деца старости до 14 година уз присуство учитеља или тренера фудбалске школе".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар