Витинка-најбренд у категорији вода у региону

Природна изворска вода Вивиа компаније Витинка из Зворника, проглашена је најбрендом у категорији вода региона.

Србија 11.09.2019 | 13:04
Витинка-најбренд у категорији вода у региону
На управо завршеном првом Белграде Wатерфронт Гоод Фоод & Wине Фестивалу, одржаном за викенд на Сава Променади у Београду, додељене су награде најбољим компанијама и производима из Босне и Херцеговине.

Фестивал добре хране и вина, окупио је педесетак излагача из земље и региона, чије производе су посетиоци могли да дегустирају уз богат забавно – уметнички програм који је крунисао наступ познате регионалне звезде Лене Ковачевић.

Природна изворска вода Вивиа компаније Витинка из Зворника, проглашена је најбрендом у категорији вода региона. У питању је природна изворска вода која се флашира у оном облику и стању у ком је изашла испод камена, не реметећи баланс састојака у њој.



Витинка је један од највећих регионалних произвођача воде и безалкохолних пића. Иако се њени производи још увек не дистрибуирају на територији Србије, Витинка кроз учешће на многобројним сајмовима и манифестацијама у нашој земљи полако упознаје овдашње потрошаче са својом понудом и сигурним кораком улази на домаће тржиште.

Овогодишњи Белграде Wатерфронт Гоод Фоод & Wине Фестивал одржан је под покровитељством Секретаријата за привреду Града Београда и компаније Белграде Wатерфронт и бројних других пријатеља и спонзора, међу којима је и компанија Витинка.

БН

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пендула

11.09.2019 17:40

Најбоља вода у БиХ а и цјена је добра ,похвале за Витинку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕОЗБИЉНО

11.09.2019 18:36

Да често пијем минералну и у задње вријеме кад год путујем купим обичну воду. Да "витинка је ок" минерална вода која мени лично је боља од "Књаза" ил "Раденска 3 срца", ал "Јани" није ни до кољена, јана је већ у ХР скоро по цијени ко кока-кола, ниједна вода није ко Јана, бренд и маркетинг скоро никакав, а сви је траже..... а потражња ствара цијену, е то је вода, и по мени даље нема.

ОДГОВОРИТЕ