Аргентина разбила Мексико, Перу шокирао Бразил!

Лаутаро и голобрада Аргентина разнели Мексико! Перу шокирао Бразил, Гарека још једном исписао историју! Гаучоси, са великим бројем младих играча, убедљиви против селекције Херарда Мартина - 4:0.

Фудбал 11.09.2019 | 10:32
Аргентина разбила Мексико, Перу шокирао Бразил!
Аргентина има генерацију која би могла да постиже озбиљне резултате и након одласка ове коју предводе Меси и Агуеро. Ношени фантастичним Лаутаром Мартинезом, Гаучоси су разбили Мексико у Сан Антонију и на бруталан начин прекинули фантастичан низ победа селекције Херарда Тате Мартина - 4:0 (3:0).

Пун погодак Лионела Скалонија је била формација 4-5-1, која је изузетно пријала расположеном нападачу Интера, али и комплетном тиму. Аргентина је била агресивна у везном реду, из чега су произилазили сјајни контранапади. Лаутаро би на крају био тај који би извео "мат потез" и приморао противника на капитулацију. Треба напоменути и да је у 17. минуту потврдио да је озбиљан мајстор, пробио је кроз тројицу играча, а онда на сјајан начин матирао Очоу.

У стартној постави Гаучоса, поред познатијих имена као што су Паредес, Рохо, Таљафико и Родриго де Паул, били су и голобради момци, десни бек Ривера Гонзало Монтијел (22 године), суперталентовани везиста Ривера Езекијел Паласиос (20), везни играч Боке Јуниорс Алексис Мак Алистер (20), а касније су заиграли и дефанзивац Дортмунда Леонардо Белерди (20), везиста Велез Сарсфилда Николас Домингез (21), као и нападач Сан Лоренца Адолфо Гајч.

Аргентина је имала више енергије од наизглед озбиљнијег, а пре свега далеко искуснијих репрезентативаца Мексика, док је тај фактор искуства и позитивног безобразлука донео одлични Леандро Паредес. Везиста Пари Сен Жермена је добио много дуела на средини терена, био је аистент код првог гола Лаутара Мартинеза, а онда и стрелац у 33. минуту са беле тачке, када је једанаестерац управо изнудио нападач Интера.



Бразил је потпуно разочарао у Лос Анђелесу против Перуа, који је славио голом Луиса Абрама из прекида у 85. минуту (1:0).

Селесао није успео да искористи своје прилике, пре свих Ришарлисон у првом полувремену, на крају је кажне за то. Перу је знао да није у стању да се играчки надиграва са противником, сачекао је свој тренутак и одговорио на прави начин.

Ово славље имало је огроман значај и за легенарног Рикарда Гареку, који је постао селектор у историји Перуа који је успео два пута да савлада славни Бразил. Претходни пут Перуанци су савладали Перу под Гареком на Копа Америка 2016. године.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар