Лацио се враћа по Павловића!

Прича није готова. . .

Фудбал 11.09.2019 | 14:20
Лацио се враћа по Павловића!
Већ виђен трансфер Страхиње Павловића из Партизана у Лацио је пропао овог лета у финишу прелазног рока.

Павловић је неколико пута боравио у Риму, већина детаља у трансферу је била договорена, али уговор није потписан. Милош Вазура је потом поурчио да је трансфер пропао јер је Партизан променио услове, италијански медији су пре тога открили да је Павловић имао проблеме да прође медицинске прегледе и да лекари нису хтели да дају потпис за реализацију трансфера. Проблем су били неки ЕКГ прегледи.

Шта год да је у питању, прича још није готова.

Лацио и даље жели Павловића и прича ће опет бити актуелна у јануарском прелазном року. Римски Коријере дело Спорт пише да је Лацио “замрзнуо” до јануара финансијска средства за Павловићев трансфер и да ће преговори опет бити отворени на зиму. Не зна се само да ли ће и понуда бити иста као летос када је износила 5.500.000 евра. Коријере пише да је Матеја Кежман један од разлога због којих ова прича око Павловића и Лација има будућност.

Кежман је у јако добрим односима са управом римског клуба, тренутно преговара о новом уговору и повишици за Сергеја Милинковића Савића, а као посредник уз Звонимира Вукића је водио преговоре о Павловићем доласку у Формело.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар