Богдан: У последња два дана издешавале су се неке ствари...

Најбољи играч Србије није могао да каже шта је то снашло екипу претходних дана. . .

Кошарка 11.09.2019 | 08:57
Богдан: У последња два дана издешавале су се неке ствари...
Крај надања о тријумфалном крају, али има још да се игра. Србија је доживела потпуни дебакл и сада ће морати експресно да се опорави како би последње две утакмице на турниру одиграла боље. 

Србија је поново одиграла слаб меч у свим елементима, а Богдан Богдановић поново није имао адекватну подршку целог тима, што је на крају довело до још једног неуспеха. Другог у два дана... 

“Тежак пораз...“, почео је Богдановић и наставио:

“Тешко је причати после пораза. Сви сад могу да причају све, зашто смо изгубили. Пораз је дошао у погрешном тренутку. Штета. Била је добра атмосфера, али кроз два дана су се издешавале неке ствари које су нас мало пореметиле. Ми смо професионалци, морали смо боље да реагујемо и одиграмо утакмицу“.

Нико се није надао оваквом расплету...

“Крај је борбе за медаљу, ми смо дошли по њу. Шта је, ту је. Дешава се и најбољима... Треба с поносом да се вратимо кући, да одиграмо ове две утакмице како треба“.

Србији је остала још само могућност да појури директан пласман на Олимпијске игре, а то ће моћи ако буде међу две најбоље пласиране европске репрезентације на крају турнира.

“То јесте мотив, али тешко је сад причати о било чему... Треба се опоравити, идемо даље“.

Богдановић није могао да говори о разлозима пораза и неуспеха...

“Не могу сад један разлог да наведем... Тешко је било шта рећи. Сви смо криви за ово, подједнако. Велико искуство за све“.

Србија ће за два дана од 13 часова по средњоевропском времену одиграти прву од две утакмице за разигравање од петог до осмог места. Први ривал биће поражени из меча САД - Француска. 

Извор: моззартспорт

Фото: ФИБА Баскетбалл

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дотт

11.09.2019 07:57

Вјероватно су се преплаћени идиоти посвадјали . Што се не угледају на одбојкашице чија укупна цијена није ни близу најслабије плаћеног од њих .

ОДГОВОРИТЕ