Медији у региону о елиминацији Србије...

Сензација, Орлови рано одлетели, "треснули". . . ! Медији у региону овако коментаришу пораз кошаркаша Србије у четвртфиналу Светског првенства у Кини од Аргентине.

Кошарка 10.09.2019 | 21:37
Медији у региону о елиминацији Србије...
Тешко јесте, али преживећемо... Очекивали смо медаљу од српске кошаркшке репрезентације на Мундобаскету у Кини, многи се надали злату. Али, Аргентина је одиграла сјајну утакмицу, "решетала" је са дистанце кош "орлова", који су били далеко од свог нивоа. Епилог - заслужен пораз.

Ево како су поједини медији у региону описали меч нокаут-фазе.

"Србија је бриљирала у групама, очекивала се победа у четвртфиналу иако је Аргентина до ове фазе стигла без пораза, али Срби су се надали злату, а сада неће освојити ни медаљу. Играће у разигравању од петог до осмог места", навео је хрватски портал Индеx.хр.

У сличном тону је и извештај загребачког "Јутарњег листа".

"Србија доживела светску катастрофу!Србија је очекивала злато или бар медаљу, а већ је испала са Светског првенства. Притајени фаворит одиграо утакмицу за памћење и креирао сензацију", навео је овај медиј.

И портал конкурентског "Вечерњег листа" био је надахнут: "Орлови рано одлетели: Аргентина надиграла Србију и изборила полуфинале".

Сарајевски медији су овако известили:

"Ништа од прижељкиваног дуела Србије и САД-а: Аргентина је полуфиналиста Светског првенства!", наслов је сарајевског "Ослобођења".

"Дневни аваз" је, уз оцену да је реч о сензацији, овако насловио извештај: "'Пензионер' Скола вратио Србију кући"

"Орлови очерупаних крила: Србија на коленима, Аргентина у полуфиналу Мундобаскета!", извештава портал "спортспорт.ба".

Подгоричке "Вијести" су у први план истакле одличног ветерана Луиса Сколу: "Аргентина шокирала Србију: Кампацо, Скола и сјајни 'гауочоси' надвисили 'орлове'".

Македонски портал екипа.мк је закључио ово: "Српске 'звезде' треснуле о земљу против Аргентине, која им је срушила снове о титули светског првака, док је словеначки сиол.нет констатовао: "Аргентина избацила Србију и задала јој тежак ударац".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар