Гуровић: "Орлове" нека буде срамота!

Бивши репрезентативац разочаран игром у поразу од Аргентине.  Наше центре треба да буде срамота, времешни Скола им је држао час кошарке! „Не свиђа ми се ни атмосфера. На клупи Аргентине се славио сваки поен, а наши су били пасивни“, поручио је некадашњи репрезентативац.

Кошарка 10.09.2019 | 20:21
Гуровић: "Орлове" нека буде срамота!
Легендарни српски кошаркаш Милан Гуровић био је прилично директан у оцени данашњег издања српске селекције у четвртфиналном окршају са Аргентином.

Он је имао замерке и за начин игре, али и због изостанка емоције, која је код противника била присутна током читавог меча. Такође, осврнуо се и на ветерана Луиса Сколу, који је био доминантан у окршају са нашим центрима.

"Један времешни Луис Скола је држао час кошарке нашим центрима, које треба да буде срамота због тога. Не свиђа ми се ни атмосфера. На клупи Аргентине се славио сваки поен, а наши су били пасивни", поручио је Гуровић за Радио Телевизију Србије.

Некадашњи репрезентативац Милан Гуровић, послије пораза Србије од Аргентине у четврфиналу Свјетског првенства, изнио је низ критика на рачун Александра Ђорђевића и његовог тима.

"Не свиђа ми се атмосфера, видјели смо каква је енергија на клупи Аргентине, на нашој клупи су сви били пасивни. Треба да их буде срамота како су допустили овакву утакмицу", рекао је Гуровић гостујући на РТС.

Истакао је и да су "орлови" слабости показали још против Шпаније.

"Не може сам да игра Богдан Богдановић, од Бјелице смо очекивали више, такође од Гудурића и наравно осталих кошаркаша. Морали су више да гризу, неким играчима је требало дати већу шансу", закључио је Гуровић.

Србија ће у наставку Мундобаскета у Кини играти за пласман од петог до осмог мјеста. Да би се "орлови" нашли на Олимпијским играма у Токију наредне године неопходно им је да буду пети, али и да Француска у четвртак изгуби од САД, а Чешка од Аустралије.

Србија је остала без пласмана у полуфинале, па је сада очекује борба од петог до осмог места са пораженим селекцијама из четвртфиналних мечева.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Путин

10.09.2019 18:41

Брате потписујем сваку. Арогантни дебили.....

ОДГОВОРИТЕ