Спремите се, трансфер сага није готова...

Нејмар може да иде и на зиму! Ако сте мислили да је ова прича готова, варате се. . .

Фудбал 10.09.2019 | 21:13
Спремите се, трансфер сага није готова...
Шушкало се читаво лето и на крају - "ћорак".

Нејмар је био на мети Барселоне и Реал Мадрида, чак је и Пари сен Жермен био вољан да га пусти, међутим новац који су нудили шпански великани није био толико привлачан да би пустили сјајног фудбалера који је незадовољан на "Парку принчева".

Ако сте мислили да је дошло до помирења Нејмара и Парижана по завршетку летњег прелазног рока - варате се. Трансфер сага ће се наставити и ове зиме...

Како преноси италијански "Тутоспорт", спортски директор Пари сен Жермена, бивши бразилски фудбалер Леонардо, жели што пре да се реши Нејмара, па је вољан да га пусти и током зимског прелазног рока, који по правилу није резервисан за велике трансфере.

Ту причу "подгрева" и француски "Франс фудбал", који преноси да је Флорентино Перез у константим разговорима са Нејмаром и од њега очекују да јавно затражи трансфер.

Верују да би то "омекшало" Пари сен Жермен и довело до трансфера који ће задовољити обе стране, а видећемо да ли ће и Барселона да тада скупити новац који нису обезбедили током лета, па су покушали да "у пакет" укључе и Усмана Дембелеа, који је одбио одлазак у Лигу 1.

Подсетимо, Нејмар је Барселону напустио у лето 2017. године за рекордни трансфер у свету фудбала од чак 222 милиона евра, а ПСЖ жели да тај новац добије и назад...

Видећемо да ли ће у томе и успети!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар