Бивши спортиста признао да је узнемиравао жене

Окружно тужилаштву у Требињу предложило је новчану казну од 500 КМ и забрану уласка у БиХ у трајању од годину дана бившем ватерполисти Црвене звезде Миљану Чоловићу (37) који је у недјељу пријављен да је узмемиравао више жена у Невесињу.  

Република Српска 10.09.2019 | 15:37
Бивши спортиста признао да је узнемиравао жене
Чоловић је признао кривицу током саслушања у Окружном тужилаштву у Требињу и затражио споразум са Тужилаштвом, а осумњичен је за насилничко понашање.

Тужилац Жарко Милић рекао је за Српскаинфо да је судији за предходни поступак Основног суда у Требињу предложено да се Чоловићу изрекне новчана казна од 500 КМ, а у управном поступку требала би му бити изречена и забрана уласка у БиХ на годину дана.

Он је додао да је Чоловић није физички узнемиравао жене, нити је са њима имао физички контакт.

У Основном суду у Требињу данас нисмо успјели сазнати да ли је судија за предходни поступак прихватио приједлог Окружног тужилаштва. 

Полиција је јуче саопштила да је М. Ч. ухапшен недјељу у Невесињу након што га је једна женска особа пријавила да је узнемиравао у хаустору зграде и осумњичен је за кривично дјело полно узнемиравање.

Бивши ватерополиста, је како сазнаје Српскаинфо, узнемиравао седам жена у Невесињу током прошлог викенда тако што их је позивао у изнамљени стан или аутомобил показујући им на полни орган, при чему није био наг, а некима је нудио и по стотину евра.

Полиција га је ухапсила у једном ресторану у мјесту Оџак код Невесиња.

Бивши ватрерполиста је поријеклом из Невесиња, гдје је и раније долазио, а посљедњи пут је дошао крајем августа, гдје је, према незваничним сазнањима, купио земљиште да сагради кућу.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар