Заплет у истрази: Полиција нашла бизаран траг

Детективи, који раде на истраживању смрти Српкиње Ивоне Јовановић (27), која је пронађена мртва у дому на Златној обали у Аустралији, нису искључили могућност да је у питању несрећни случај, што је друга верзија овог случаја, упркос томе што је пет људи побјегло из куће након инцидента.

Свијет 10.09.2019 | 12:22
Заплет у истрази: Полиција нашла бизаран траг
Ипак, према почетној верзији ове мистериозне смрти, прво је испитан њен бивши дечко. Њега је полиција привела и сумњало се да је он један од одговорних за убиство.

Хитне службе стигле су у њен дом око 20.30 сати у недјељу након што су добили пријаву да је 27-годишња жена упуцана у груди. Одвели су је у болницу, али је она убрзо преминула.

Инцидент се догодио у кући њеног бившег дечка Христоса Панагакоса, у којој је у том тренутку било петоро људи, а који су наводно побјегли након што су позвали Хитну помоћ.

Један од њих био је и њен бивши дечко, који је провео скоро цијели јучерашњи дан на испитивању у полицији.

За сада не постоје индикације да је Панагакос умијешан у њену смрт и он није оптужен.

Аустралијски медији истичу да је Христос наводно члан чувене мото-банде "Монголс", али полиција не вјрује да је пуцњава од недјеље повезана са бандом или је у питању породично насиље. Панагакос је рекао полицији да је након раскида остао у блиском односу са бившом дјевојком.

Детектив Брендан Смит да смрт Ивоне Јовановић може да буде несрећни случај. Рекао је да је "ово јасан примјер где ствари иду по злу".

Полиција још није пронашла оружје.

"Не верујемо да је инцидент повезан са бандама, али људи који су умијешани имају везе са клубовима", додао је.

Бизаран траг

Детективи су објавили фотографију дјечијег ћебета, које је наводно бивши дечко жртве украо из оближње куће у ноћи пуцњаве.

Када је Панагакос приведен у полицији, имао је то ћебе омотано око себе.

Детектив Смит вјерује да се Панагакос крио у жбуњу, прије него што се вратио у своју кућу, гдје је пронађена мртва његова бивша дјевојка.

Полиција сада покушава да пронађе власнике ћебета и свједоке који су можда видјели или чули нешто сумњиво у ноћи пуцњаве. Како преноси "9Њуз", комшије су видјеле аутомобил како одлази са мјеста на којем се чула пуцњава.

За сада нема осумњичених, а истрага се наставља.

Узрок смрти Српкиње је још мистерија, а породица и пријатељи дјевојке се на друштвеним мрежама опраштају од ње.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

...

10.09.2019 11:13

Боже сачувај, ово као да је неки кримић у питању, па шта рећи него да су наравно сви побјегли када је пуцано ту. Боже сачувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко Каран

10.09.2019 12:33

задесна смрт. Из авиона се види.

Name

X

10.09.2019 13:25

СТА ЈЕ РАДИЛА СА ТАКВИМ ТИПОВИМА, КРИМИНАЛЦИМА? СВЕ БИ ХТЈЕЛЕ ЗИВОТ УЗ КРИМИНАЛЦЕ ПУНЕ ЛОВЕ. Е ЗАБОРАВИЛЕ СУ ДА СУ ТО КРИМИНАЛЦИ.