Посао није пропао, већ је одложен за јануар!

Пауло Дибала између Пари Сен Жермена и Тотенхема. . .

Фудбал 10.09.2019 | 23:20
Посао није пропао, већ је одложен за јануар!
Посао није завршен, већ само пролонгиран са лета на зиму. Италијански Тутоспорт пише, везујући се за информације које стижу из француске, да ће трансфер Паула Дибале поново бити активиран у јануару, када би и те како могла да буде отворена опција преласка у Пари Сен Жермен. Ипак, Свеци нису једини у игри, већ имају озбиљног противника у Тотенхему, који ће такође покушати да искористе своје адуте у овом послу.

Свеци нису желели да попусте овог лета када је у питању одлазак Нејмара, али би то могли да учине на зиму, после чега би се фокусирали на аргентинског нападача. Дибала је Леонардова велика жеља, Јувентус је летос био спреман да пристане на обештећење од 70.000.000 евра, иако је првобитно тражио 100.000.000. Дибала је од самог старта био одлучан да остане у Јувентусу, али је од почетка сезоне одиграо само 14 минута на терену, па је јасно да би он могао да промени своје мишљење до зиме.

Најјачи адут Тотенхема је Кристијан Ериксен. Одлични креативни везиста је велика жеља Јувентуса, који планира да га наредног лета доведе у Торино као слободног играча, а Тотенхем би могао значајно да му олакша тај посао ако би Данца убацио у трансфер. Тада би обе стране биле задовољне, наравно ако би се две стране договориле око начина плаћања.

Ериксен јесте велика Јувентусова жеља, с обзиром да му уговор истиче наредног лета, али сјајни везиста има још неколико озбиљних удварача као што су Манчестер јунајтед, Реал Мадрид и помениту Пари Сен Жермен. Јасно је да Стара дама има озбиљне конкуренте.

Сјајни плејмејкер се надао понуди Реала, чекао позив из Мадрида, одбио све понуде за продужетак сарадње... Тотенхемове претње да га неће пустити без 100.000.000 евра су биле чисто лајање у празно. Ериксен ће им следећег лета отићи као слободан играч и вероватно би прихватили и 50.000.000 евра овог лета јер им је Данац јасно ставио до знања да неће потписати нови уговор.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар