Удала се за дрво!

Мајка двоје деце из Велике Британије, 34-годишња Кејт Канингам, „ушла је у брачне воде“ са једним дрветом, промениће и презиме.

Занимљивости 10.09.2019 | 10:11
Удала се за дрво!
Породица и пријатељи присуствовали су церемонији „склапања брака“ између Кејт и дрвета, у парку у Мерзисајду, на северозападу Енглеске. 

На овај корак, Кејт се одлучила са циљем да подигне свест у заједници о неопходности борбе против најављене изградње нове обилазнице.

Еколошка активисткиња из Мелинга рекла је за Ливерпул ехо да планира да промени презиме и да ће се сада звати Кејт Роуз Елдер.

„Мој дечко подржава моју одлуку, чак ми је помогао да припремим све за церемонију венчања“, рекла је Кејт дан пре великог догађаја.


„Мом старијем сину је у почетку био непријатно када сам му рекла да ћу то урадити, али је ипак одлучио да дође на церемонију. Много му је значило што је присутан“, додала је Кејт.

О дану венчања, пре којег је организовала и девојачко вече, млада има само лепе речи.

„И мој отац ми је пружао велику подршку. Комбијем је помагао да се организује све за велики дан. У почетку је то била само идеја, али дошао је дан када сам је и остварила, био је то леп дан, диван дан за нашу заједницу“, испричала је Кејт.

Иначе, становници села Мелинга и оклоних места у Мерзисајду учествују у кампањи за борбу против изградње нове обилазнице дужине три километра кроз долину Римроуз, пише миррор.цо.ук. 

Обилазница се гради како би се растеретио саобраћај у луци Ливерпул.

„Моја мама је умрла од напада астме, а и ја патим од болести плућа. План да се природа преплави булдожерима и да се направи пут нема смисла и представља напад на наше здравље. У нашем крају загађеност природе је већ на високом нивоу. Треба тражити решење за то стање, а не радити на његовом погоршању“, закључила је Кејт.

РТС
фото:интернет

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Борац

10.09.2019 13:56

е а одатле израз "дрвена Марија"

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

10.09.2019 19:26

Овај свијет је полако кренуо у п.м.Цуј вјенцала се са дрветом.

Name

КОМШИЈА

11.09.2019 07:18

Парада дрвећа ????????????

Name

Ре ММ

11.09.2019 11:55

Саље поруку о застити зивотне средине на нацин који це бити примјецен.Не видим ниста лосе,не контас јбг.Ми спадамо медју најлудје на свјету,вјеруј ми,а просао сам за својих 65 година доста !

Name

јојјјјјјјјјјјј

11.09.2019 19:02

Правда за дрво !

Name

Нез

12.09.2019 17:10

Ја бих у инат посјеко јој њено дрво. Свијет је болестан постао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

14.09.2019 13:33

Од толико паса луталица она наде дрво пас макар у браку мозе бити од користи...

ОДГОВОРИТЕ