Свједок несреће описао како је репер страдао

Владимир Полча, власник приватног брода, који је са супругом Милијаном данас поподне пловио Дунавом, био је свједок несреће у којој је живот изгубио познати репер Далибор Андонов Гру.  

Србија 10.09.2019 | 07:37
Свједок несреће описао како је репер страдао
Све се дешавало на половини Великог ратног острва са банатске стране.

– Супруга и ја смо изашли да пловимо због таласа, јер волимо екстремније временске услове. Око три сата дувала је јака кошава, па је вријеме за пловидбу било идеално. Испред нас, на 150 до 200 метара видјели смо кајтера и црвени гумени чамац. Одједном, са стране Пупиновог моста дунуо је снажан сјеверни вјетар. Буквално у року од 10 секунди видјели смо како вјетар диже кајтера, а онда га удара о воду. Био је то озбиљан пад, изгледало је као да је фића са висине пао у воду једном, узлетио, па пао још једном – препричава за Блиц Владимир стравичну сцену.

У том тренутку породица Полча није знала да ли је особа која је управљала кајтом повређена или не, али су спазили да је црвени гумени чамац за мање од минута стигао до мјеста на ком је кајтер пао.

– Муњевито су одвезли кајтера ка Земуну. Супруга и ја смо се борили против вјетра и покупили платно од кајта, па смо кренули за њима. Кад смо стигли, видјели смо како некога масирају насред чамца – прича Владимир и додаје да су он и супруга сачекали Речну полицију и Хитну помоћ.



– Надали смо се да ће са кајтером све бити у реду. Једном момку из чамца сам предао платно и тад сам питао шта се догодило. Захвалио је што смо донијели платно, али је рекао да вијести нису добре и да је младић погинуо. У том тренутку нисмо ни знали о коме се ради, тек накнадно смо чули да је у несрећи страдао Гру – каже Владимир.

Полча додаје да је код Наутичког клуба Земун, гдје су Груови пријатељи довезли чамац, сазнао да је познати репер јуче купио кајт којим је данас отишао на посљедње путовање. 

Подсјетимо, познати српски репер страдао је око 15.20 часова. Иако су га пријатељи брзо извукли из воде, за Груа није било спаса.

Очевици су за наш лист рекли да призор био стравичан.

– Већ је био плав када смо га извукли и највјероватније се онесвијестио од ударца – рекли су очевици за Блиц.

Гру је иза себе оставио жену Даницу и двоје дјеце.

(Српскаинфо)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

ЗАЛОСНО

10.09.2019 06:45

Зао ми је цовјека,зао његове младости,зао породице која је остала за њим,зао родитеља ако их има којима је најтезе и искрено сауцесце свима али брате драги доста је висе и тог просеравањја и глуматања храбри са бозијом силом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

помен

10.09.2019 07:44

покојму дуси некаму господ буде праведан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

10.09.2019 12:19

Нека Господ буде милостив, ако буде преведан нико се неће добро провести.

Name

Санчо

11.09.2019 21:47

Значи сумњаш у праведност Господа Бога ?!

Name

Игор

10.09.2019 09:10

Чувај се и Бог це те цувати . Има пуно других изазова као нпр. извести дјецу на прави пут , обезбиједити нормалне услове за зивот у ово лудо вријеме . Сам назив "екстремни спортови" ми није најјасније али ваљда то знаци да је цовјек свјестан ста му се мозе десити . Узалуд изгубљен зивот , отисао је цовјек потребан породици . Заљење и поука . РИП Гру .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

10.09.2019 10:48

зао ми је прве рибе сам мувао уз његове хитове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јјј

10.09.2019 11:16

Покој му души, али ко је он? Сва штампа у Србији само о томе пише?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђијо

10.09.2019 19:55

Због његове смрти кпсаркаси су б8ли утуцени.посебмо Богдан па изгубисе

Name

просветитељ

10.09.2019 13:02

Кроз живот сам видио много тешких ствари и накрају закључио да је "лака смрт"велико богатство,вјечна му слава и смирај душе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

10.09.2019 13:42

Нема тога ко неће жалити за младим животом а иза себе је оставио још млађи живота дјецу . Иљут сам на такве који улудо дају живот.

Name

Предраг

12.09.2019 14:42

У Добоју то треба оцекивати сваког дана. Обренов пас на ланцу који представља борце је заузео дио територије на планини Озрен и направио узлетиште за параглајдинг. У власништву држи дивље звјјери (медвједа,вука ..) и нико му ништа не смије или он бар мисли да не смије. Глуми цовјек Аркана а до сада је хапшен за разна дјела од дроге,оружје,премлаћивања .... и увијек експресно пустан јер служи Обрену Петровићу за препадање поштеног свијета.

ОДГОВОРИТЕ