Волков до јуна у Борцу из Бањалуке!

Преговори вођени само дан! Волков је са Борцем договорио сарадњу на десет мјесеци.

Фудбал 10.09.2019 | 15:36
Волков до јуна у Борцу из Бањалуке!
У наставак такмичарске сезоне Фудбалски клуб Борац улази јачи за Владимира Волкова!

Искусни лијеви бек са клубом из Платонове улице потписао је, како је и сам рекао у изјави за наш портал, уговор до краја сезоне. Међу ''црвено-плаве'' долази да покрије позицију уз лијеву аут-линију, с обзиром да је, послије повреде Александра Субића, на том мјесту остао још само Ђорђе Ћосић, уз јуниора Марка Кујунџића (2002. годиште).

Преговори, како тврди Владимир, нису дуго трајали. Напротив.

''Договорена је сарадња на десет мјесеци, односно до јуна 2020. године. Веома брзо смо се договорили на обострано задовољство, преговори су трајали један дан'', рекао је на почетку разговора за МОНДО нови лијеви бек бањалучког клуба.

Борац ће Волкову бити тринаести клуб у сениорској каријери. Претходно је наступао за Графичар, Железничар Београд, БСК из Борче, Портимоненсе, ОФК Београд, Шериф, Партизан, Мехелен, Лех, Раднички Ниш, Рад и Ермис Арадипу.

Искусни дефанзивац истиче да је упознат са играчким кадром којим клуб из Платонове улице располаже у овом тренутку.

''У Борцу има искусних играча, знам неке од њих, што лично, што овако са терена, тако да мислим да ће они помоћи да се што прије уклопим у нову средину.''

Мањи проблем око адаптације могла би да представља чињеница да није одрадио комплетне припреме са клубом и и да у тренажни процес и погон улази тек послије седам премијерлигашких кола.

''Па, свакако да сам у некој врсти хендикепа, али ја ћу се потрудити да се што прије вратим. Кренуо сам већ са појачаним тренинзима, тренираћу два пута дневно и надам се да ћу се припремити што прије кроз неке утакмице.''

''Партизан није без шанси за прољеће у Европи''

Незаобилазна тема био је и београдски Партизан, клуб у којем је током играчке каријере оставио и највећи траг и чији је дрес носио четири године – од љета 2011. до љета 2015. године и за то вријеме освојио три шампионске титуле

Београдски ''црно-бијели'' ће до краја 2019. године наступати у групној фази Лиге Европе, а очекују их окршаји са Манчестер јунајтедом, АЗ Алкмаром и Астаном.

''Мислим да Партизан има шансе да се бори за то друго мјесто и пласман у наредну фазу. Сматрам да АЗ Алкмар и Астана нису бољи од Партизана и да су квалитетом ту негдје. Против Манчестер јунајтеда се шанса можда може тражити на домаћем терену уколико буду дошли у другом саставу јер је познато да они не придају неки превелики значај Лиги Европе. Имају велики број утакмица, како у Премијер лиги, тако и ФА купу, тако да мислим да ту лежи Партизанова прилика. Сматрам да ће утакмице са Астаном и АЗ Алкмаром бити егал'', навео је Волков.

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БЛ

10.09.2019 14:11

да није врањеса, не би гола једног дали...волим их, ал везе они немају

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.09.2019 14:11

да није врањеса, не би гола једног дали...волим их, ал везе они немају

ОДГОВОРИТЕ