Барса има план: Доживотни уговор за Месија!

Да не побегне следећег лета. . .

Фудбал 09.09.2019 | 15:36
Барса има план: Доживотни уговор за Месија!
Чињеница да Лионел Меси има ставку у уговору по којој би могао следећег лета да оде као слободан играч не да мира челницима Барселоне. Иако Аргентинац не показује, за сада, било какву жељу да оде са Ноу Кампа, ко зна шта може да се догоди ако Барса буде имала још једну разочаравајућу сезону, без освојеног трофеја Лиге шампиона.

У циљу да обезбеде мир и себи и екипи, челници Барселоне су решили да понуде Месију – доживотни уговор! По њему, док год буде играо фудбал, Лео ће бити везан за Барсу, сазнаје Мундо Депортиво.

Према процени руководства шпанског клуба, Меси ће сигурно играти барем до 2022. године и они намеравају да га „вежу“ да не оде из клуба. Обе стране су, наводно, расположене за договор, пошто су први човек Барсе Хозеп Бартомеу и Месијев отац Хорхе у сталном контакту.

Један од највећих фудбалера света свих времена одиграо је до сада 452 утакмице за Барсу у 15 сезона и постигао је 419 голова. Освојио је са клубом све што се освојити може, али га тишти чиненица да трофеј Лиге шампиона није подигао још од 2015. године.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар