Братски, пријатељски, али и ХУМАНО: Борац - Воша 1:1!

У пријатељском мечу хуманитарног карактера, Борац и Војводина на Градском стадиону ремизирали 1:1. Приход од улазница намијењен за лијечење дјевојчице Сари Вујиновић, која болује од церебралне парализе и епилепсије.

Фудбал 07.09.2019 | 08:38
Братски, пријатељски, али и ХУМАНО: Борац - Воша 1:1!
На бањалучком Градском стадиону, Борац и Војводина из Новог Сада одиграли су пријатељески сусрет хуманитарног карактера, а побједника на крају није било - 1:1 (0:0)

Приход од улазница намијењен је за лијечење дјевојчице Сари Вујиновић, која болује од церебралне парализе и епилепсије, а дуел је посматрало нешто више од 2.000 гледалаца.

Након првих 45 минута није било голова, а онда су у наставку виђена два.

"Црвено-плави" били су нешто конкретнији у првом дијелу меча, али мреже се ипак нису тресле.

Покушавали су Александар Радуловић, Срђан Вујаклија и Зоран Милутиновић, међутим било је то недовољно да се постигне гол за вођство.

У другом полувремену коначно је публика, коју није спријечило ни лоше вријеме и киша која је наквасила терен, могла да ужива у два лијепа гола.

Демир Јакуповић, који је шансу добио у наставку, погодио је у 64. минуту за вођство Борца.

Гости из Новог Сада затим су у 78. минуту уздрмали пречку, а онда девет минута касније сјајним голом Николе Дринчића из слободног ударца изједначили на 1:1, што је био и коначан исход меча.

Пред почетак сусрета, портпарол Борца Бранкица Баврлић-Љубојевић фудбалеру новосадског суперлигаша Синиши Саничанину, иначе некадашњем члану Бањалучана, уручила је пригодан поклон - дрес Борца са његовим презименом и бројем пет.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар