Лукави Јуве има нови план...

На мети бесплатни трио са Олд Трафорда! Свима истичу уговори наредног јуна. . .

Фудбал 06.09.2019 | 23:00
Лукави Јуве има нови план...
Докторио је Јувентус довођење бесплатних играча у прелазним роковима. Нико није покупио толико асова, а да није дао ни цент за њихова обештећења у последње три-четири године као торинска Стара дама.

Само овог лета црно-бели дрес су обукли Арон Ремзи, Адријен Рабио и поново Ђанлуиђи Буфон, а да је Јувентус само трошио новац на њихове плате.

Тај фантастични начин пословање црно-бели планирају да наредног јуна подигну на још виши ниво. Како пишу Газета дело Спорт и Дејли Мејл, нови план Јувентуса је да за годину дана доведе тројицу играча Манчестер јунајтеда и да такође за њих не плати ни евро! На мети италијанског првака су Немања Матић, Давид де Хеа и Ерик Бејли, а „квака“ је што свој тројици у јуну 2020. године истичу уговори.

Најпре, питање је да ли ће Немањи Матићу бити понуђен нови уговор, јер је српски везиста пао у други план код менаџера Олеа Гунара Солскјера, те ако Норвежанин остане на клупи до краја сезоне, то ће готово сигурно значити и растанак са Матићем. А, чак и да Матићу буде понуђен наставак сарадње, питање је да ли ће га он прихватити. Немања је и пре две године био довођен у везу са Јувентусом.

Штоперу Ерику Бајлију такође љубав према Јунајтеду истиче наредне године. Он се још опоравља од тешке повреде и питање је када ће моћи на терен, а самим тим, неизвесно је и да ли у клубу имају планове за њега за период после наредног лета.

И ту је, наравно, Давид де Хеа, око којег дуго већ траје борба да се продужи уговор, али то се никако не дешава. Сада је већ извесно да Шпанац неће остати у Манчестеру после следећег лета и да ће већ у јануару моћи да преговора са заинтересованим клубовима. Јувентус је већ стао у ред.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар