Побједа Црне Горе на дебију Хаџибегића!

Фудбалска репрезентација Црне Горе побиједила је вечерас селекцију Мађарске 2:1, у пријатељском мечу одиграном у Подгорици.

Фудбал 05.09.2019 | 23:49
Побједа Црне Горе на дебију Хаџибегића!
У дуелу на стадиону "Под Горицом" на клупи црногорске репрезентације дебитовао је селектор Фарук Хаџибегић.

Мађарска је повела из првог правог напада, стријелац је био Холендер у 2. минуту. Немет се пробио по десној страни и додао до Холнама, који је упослио Холендера, а он је са петерца послао у мрежу.

Покушавала је селекција Црне Горе да се брзо врати у меч, изгледне прилике имали су Бећирај и Марушић, али је голман Мађарске Дибуш био на правом мјесту.

Црна Гора стигла је до изједначења у 33. минуту. Косовић је прелијепо пласирао лопту са ивице казненог простора, након додавања Савићевића.

Друго полувријеме донијело је доста промјена у оба састава. Мађарска је имала велику прилику у 53. минуту када је сам пред голмана Петковића изашао Ковач, али је црногорски чувар мреже одлично интервенисао.

Црна Гора до преокрета стиже у 75. минуту. У казненом простору фаулиран је Мугоша, који је и реализовао једанаестерац за коначних 2:1 и побједу Црне Горе на дебију селектора Хаџибегића.

Селекција Црне Горе ће у уторак, 10. септембра дочекати Чешку, у мечу квалификација за ЕП.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар