ЕП: Морамо да побиједимо компликовану Србију!

Португалски везни фудбалер Данило Переира уверен је да ће његов тим победити репрезентацију Србије у Београду, иако веома цени изабранике Љубише Тумбаковића.

Фудбал 06.09.2019 | 11:10
ЕП: Морамо да побиједимо компликовану Србију!
Переира сматра да Португал на челу са Кристијаном Роналдом мора да поправи ефикасност у односу на први међусобни сусрет у Лисабону у марту (1:1).

"Не кажем да смо били лоши против Србије, али нисмо били ефикасни. Покушаћемо да буде директни у Београду. Србија је веома компетентан противник, брани се добро и одлично користи контранападе. Квалитетни су у нападу, морамо ту да обратимо пажњу", рекао је Переира, а преноси Рекорд.

Переира истиче да су Португалци спремни за незгодно гостовање у Београду.

"Да ли ћу поново бити стрелац против Србије? Надам се победи, гол и није толико важан. Битније је мислити да морамо да победимо компликовану Србију", оптимиста је он.

Фудбалер Порта признаје да актуелни првак Европе нема право на грешку, након нерешеног исхода и против Украјине на домаћем терену.

"Граница за грешке се смањила, али не мислим да је већи притисак. Играчи на овом нивоу су увек подложни притиску. Повећана је одговорност", закључио је снажни везиста.

Утакмица квалификација за ЕУРО Србија - Португалија игра се у суботу на стадиону "Рајко Митић" од 20.45.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар