Дембеле стопирао трансфер "лошег" Нејмара у Барселону!

Нападач Барселоне Усман Дембеле био је једна од главних "кочница" за повратак бразилског фудбалера Нејмара на Ноу Камп. "Његов повратак био би добар за Примеру, али ја то никад не бих урадио, не волим га" поручио Висенте дел Боске.

Фудбал 05.09.2019 | 22:30
Дембеле стопирао трансфер "лошег" Нејмара у Барселону!
Нејмар је хтео да напусти Пари сен Жермен и врати се у Барселону овог лета, али је после дугих преговора трансфер ипак пропао.

Наводно, прелазак је стопирао Осман Дембеле, који није хтео да иде у другом смеру - из Барсе у ПСЖ.

Дембеле је држао у својим рукама читав посао и није хтео да буде део трампе, већ му је намера да се бори за статус у Барселони, што је битан разлог да од трансфера не буде ништа, пренео је француски "Л'Екип".

Дембеле не жели олако да напусти каталонски клуб, који је описао као "његов из снова", иако ће бити у другом плану ове сезоне.

Колики је оптимиста 22-годишњи крилни фудбалер најбоље говори да хоће да се избори на Ноу Кампу и касније освоји "Златну лопту", намењену најбољем играчу света.

Све то није ишло у прилог Нејмару, који је пре две године отишао у Париз за рекордних 222 милиона евра, али ни шпанској лиги.

Прослављени шпански тренер Висенте дел Боске рекао је да би за Ла Лигу било добро да се бразилски напад врати, али ако се он пита "никада га не би довео у клуб".

"За шпански фудбал и лигу вероватно би било корисно да се Нејмар вратио, али да сам ја део клуба, никада га не бих довео. Одличан је играч, а ја га не волим због других ствари. Док је био у Барселони понашао се углавном регуларно. Некад лоше, некада врло лоше. Када бисте сада урадили анкету међу људима у Барселони, сигуран сам да би било више од 50 одсто оних који су против његовог повратка. То, ипак, нешто говори", рекао је Дел Боске за шпанску "Марку".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар