САД једва добиле Турску, а Србија изгледа као ''Дрим тим''!

Кошаркашка репрезентација Србије максималним учинком завршила је прву фазу Светског првенства, чиме је још једном скренула пажњу на себе.

Кошарка 05.09.2019 | 21:37
САД једва добиле Турску, а Србија изгледа као ''Дрим тим''!
"Орлови" су оставили један од најбољих утисака, ако не и најбољи, од свих репрезентација и с правом улазе у другу рунду с великим самопуздањем.

С друге стране главни кандидат за злато, селекција Сједињених Америчких Држава, мучи се на старту такмичења, што је показао и меч с Турском.

Амерички новинар Мика Адамс, који је некада радио за ЕСПН, а сада је уредник сајта ДАЗН/НБА, скептичан је поводом игре САД, а опет је одушевљен Србијом.

"Америци је требало да Мичел ухвати офанзивни скок у последњем нападу четврте четвртине, потом да Тејтум добије три слободна бацања, онда четири промашена слободна бацања Турске у продужетку, како би преживели и добили Турску", рекао је Адамс и додао:

"У међувремену, Србија изгледа као 'Дрим тим' и није промашила ниједан шут на турниру".

Америка се такође пласирала у другу фазу, а последњи меч играће у четвртак од 14.30 против Јапана. САД не бриљира у Кини, али не треба их потценити и ставити у други план, они су и даље главни фаворити.

Када је реч о нама, радује што играмо одлично на почетку турнира, али оно право тек следи.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бања Лука

05.09.2019 19:56

Видим вас у заврсници са ЗЛАТНИМ КРИЛИМА

ОДГОВОРИТЕ