У несрећи код Суботице погинуо познати бизнисмен

-- Међу погинулима у саобраћајној несрећи која се догодила у понедељак у раним јутарњим часовима на ауто-путу Нови Сад - Суботица, погинуо и познати бизнисмен.

Србија 04.09.2019 | 09:56
У несрећи код Суботице погинуо познати бизнисмен
Подсетимо, у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила код места Жедник, аутомобил је подлетео под камион, а погинула су три мушкарца. Како пише "Блиц", међу страдалима је и "познати бизнисмен" и један од оснивача бечке партије "Заједно за Беч".

Како наводи лист позивајући се на информације аустријских медија, погинула су браћа С. А. и С. А. и њихов рођак М. К. у аутомобилу марке "ауди".

У несрећи је повређен и осмогодишњи дечак, који је превезен у болницу у Суботици.

"Блиц" наводи да је до несреће дошло када се камион српских регистарских таблица кретао у правцу граничног прелаза Хоргош, брзином од 80 километара на час. Великом брзином му се приближио и затим налетео на њега возач "аудија Q7", аустријских регистарских ознака у коме су били турски држављани.

Аустријски сајт ое24 преноси да се "ауди" набио на приколицу камиона, вероватно, зато што је возач из Сиваса, у Турској, после 21 сат вожње и пет сати пре следеће станице у Бечу заспао за воланом.

Несрећа се догодила око 6.20 сати код места Жедник, а увидај су урадили полиција и заменик основног јавног тужиоца из Суботица.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бојан

04.09.2019 08:31

Мотел људи мотел,није Пантиц дзабе прицао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

04.09.2019 09:34

Ово су постале хорор ситуације. Од како се праве модернији и савременији путеви и ауто-путеви, све је више погинулих. Постоји ли икаква превентива за ове дешавања, горе је и од рата???

ОДГОВОРИТЕ