Богдан одушевљен: Присвојили смо Кинезе!

Немогуће да нас је оволико! "За нас од сада почиње турнир", рекао је Богдановић после победе над Филипинима.

Кошарка 03.09.2019 | 11:29
Богдан одушевљен: Присвојили смо Кинезе!
Још један "шоу" Србије у Фошану!

"Орлови" су и у другој утакмици на Мундобаскету остварили убедљиву победу, а после Анголе (108:62) "страдали" су и Филипини (126:67), што - веровали или не - није најубедљивија победа наше репрезентације на светским првенствима.

У редовима наше селекције поново је један од најбољих био Богдан Богдановић са 17 поена, а сам истиче да је одавно "наштеловао" руку за шут.

То ће бити потребно показати у среду и против Италије (13.30) ривала за прво место у групи "Д".

"Играли смо већ против њих два пута, знамо се, јасно је колико је битна утакмица. За нас од сада почиње турнир. Они нису били комплетни и сигурно да су се дигли сада, да то доста боље изгледа, али мислим да морамо озбиљно да их схватимо и да буде олако јер смо добили те две припремне утакмице. Показали су у другој утакмици квалитет кад су се вратили из минуса", казао је Богдановић српским репортерима и потом анализирао игру "азура" - од кога прети највећа опасност.

''Галинари, Белинели, Хекет, Датоме... Они су много незгодни нападачки, ми смо јачи на центрима, тако да треба да играмо нашу игру. Искусна смо екипа и знамо како да кликнемо и да схватимо у једном дану да је озбиљно, играмо у озбиљним екипама".

Богдановић је истакао и да су сви презадовољни због повратка Немање Бјелице на паркет, док је имао занимљиву опаску на подршку навијача у Кини.

"Одлична атмосфера, мислим да полако присвајамо навијаче из Кине. Не верујем да нас брате има толико у Кини. Сјајно је имати наше људе овде и подршку", рекао је Богдановић уз препознатљиви широки осмех.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар