Не иде у Лацио: Нови уговор Павловићу у Партизану!

Још пет година у Хумској, а видјећемо колико ће се заиста задржати пошто је већ овог љета био на корак од трансфера.

Фудбал 02.09.2019 | 21:42
Не иде у Лацио: Нови уговор Павловићу у Партизану!
Потпис у Хумској!

Талентовани дефанзивац Партизана Страхиња Павловић потписао је нови петогодишњи уговор, након што му је недавно пропао трансфер у Лацио.

Павловић је данас на стадиону у Хумској, у друштву председника клуба Милорада Вучелића, ставио потпис на нову сарадњу са црно-белима.

Пре само неколико дана имао је договорен прелазак у Рим, али је сав посао заустављен јер је наводно пао на лекарским прегледима, што су црно-бели демантовали, казавши да је проблем настао у динамици исплате.

Партизан је очекивао пет и по милиона евра од трансфера, уз опцију да 18-годишњи фудбалер остане на позајмици још годину дана, али се није остварило.

"Страхиња је сјајан момак практично по броју година на почетку своје фудбалске каријере који ће тек кроз утакмице Лиге Европе и домаћег првенства развијати и показивати свој раскошни таленат. Потписивањем новог петогодишњег уговора јасно је да постоји пуно обострано поверење и да Партизан има јасну стратегију у вези са његовим развојем", изјавио је пословни директор Партизана Милош Вазура.

Одушевљење новим уговором показао је и млади штопер:

"Бескрајно сам срећан јер новим уговором клуб показује да има пуно поверење у мене и уједно веру да не само овом тиму и екипи већ свему што долази могу да дам пун допринос. Ово је за мене подстрек да се још више фудбалски усавршавам и дам свој максимум на сваком пољу и достојно презентујем црно-беле где год се налазио. Захваљујући добрим играма у Партизану добио сам позив за младу репрезентацију У-21 тако да су нови изазови већ предамном. Посебно се радујем уласку у групну фаза ЛЕ уз наравно даљу борбу у домаћем првенству за титулу!", рекао је Павловић и захвалио се свима у управи и клубу на подршци. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар