Пирић имао потрес мозга, не долази међу "змајеве"!

Репрезентација Босне и Херцеговине јуче је у Зеници почела припреме за предстојеће мечеве квалификација за Европско првенство 2020. године, против Лихтенштајна у Зеници и Јерменије у гостима.

Фудбал 03.09.2019 | 08:38
Пирић имао потрес мозга, не долази међу "змајеве"!
Како је на својој службеној страници објавио ФС БиХ, голман словеначког Марибора Кенан Пирић пропустиће припреме и те мечеве због повреде. 

Он је у прексиноћњој утакмици свог тима на гостовању код Домжала задобио ударац у потиљак, а ЦТ снимак је показао да се ради о потресу мозга. Одређено му је седмодневно строго мировање.

"Жао нам је што се Пирићу ово десило. Ово је заиста пех и за њега и за репрезентацију, јер се увијек максимално труди. Али, вјерујемо да ће бити добро и желимо му што бржи опоравак", рекао је селектор "змајева" Роберт Просинечки.

С обзиром да Пирић неће моћи да дође на окупљање А репрезентације, селектор Просинечки је позвао новог голмана.

У питању је чувар мреже Сарајева и У-21 репрезентације БиХ Владан Ковачевић, који ће конкурисати за утакмице с Лихтенштајном и Јерменијом.

Повријеђен је и фудбалер Ријеке Зоран Квржић, али његов је долазак најављен у Тренинг центар у Зеници, гдје су синоћ "змајеви" одрадити и први тренинг. 

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар