Срби испратили Ребића, Јовељић добио конкуренцију!

Други нападач кога је Франкфурт довео у посљедњих десетак дана. . .  Милан се појачао: Ребић стигао, Силва отишао, до краја вечери се чека Бразилац. . .  Росонери би могли озбиљно да појачају напад.

Фудбал 02.09.2019 | 18:28
Срби испратили Ребића, Јовељић добио конкуренцију!
Више није "балкански Франкфурт" - само је српски!

Анте Ребић успио је да "избоксује" трансфер из Ајнтрахта пред сам крај љетњег прелазног рока и ускоро би требало да буде представљен као ново појачање Милана, иако је већ мјесецима уназад други клуб из овог града покушавао да га доведе.

Ребић је пропустио јучерашњи меч против Дизелдорфа (2:1) како би завршио преговоре са "росонерима", а како преносе њемачки медији у питању је позајмица.

Хрватски фудбалер ће наредних годину дана бити на позајмици на "Сан Сиру" док ће Милан имати потом опцију да га откупи за 25 до 30 милиона евра, али то није све...

Милан ће у супротном смјеру послати играча кога је прије само двије године платио 40 милиона.

У питању је португалски нападач Андре Силва који се није снашао у дресу "росонера" и претходну сезону је провео на позајмици у Севиљи, а упркос добром старту сезоне и великом броју голова - форма му је падала из мјесеца у мјесец.

Силва такође стиже у Франкфурт на позајмицу, што значи да је конкуренција Дејану Јовељићу све оштрија пошто су прије неколико дана довели и Баса Доста.

У таквој поставци ствари млади српски нападач је највјероватније сада четврта опција, иза Доста, Пасијенсије и Силве, без обзира на добар почетак нове сезоне. Ипак, ако буде вриједно радио као и до сада, није немогуће да се поново наметне Адију Хитеру.

Милан је ипак решио да се појача у финишу прелазног рока. Пошто су изгубили већи део прелазног рока јурећи нереалне и прескупе мете попут Корее, Росонери су се последња два дана пијаце бацили на реалније мете.

Анте Ребић из Ајнтрахта је већ синоћ допутровао у Милано пошто је одбио јуче да игра и натерао немачки клуба да га пусти. Данас ће обавити лекарске прегледе и потписати уговор за Милан. Он долази на двогодишњу позајмицу вредну 5.000.000 евра с опцијом да га Милан откупи за 25.000.000 евра. Оинетерсантно је да 50 одсто од трансфера иде Фиорентини из које је Хрват дошао у Ајнтрахт. Потписаће уговор вредан 3.000.000 евра по сезони плус бонуси.

У супротном смеру ће кренути Андре Силва. Португалац је једно од најскупљих појачања у историји Милана, дошао је као велика нада пре две године, али се није снашао. Прошлу сезону је провео на позајмици у Севиљи, овог лета је био близу Монака али је трансфер пропао. Као и онај у Валенсију. Нису га хтели ни Бенфика, ни Спортинг па је на крају пристао на позајмицу у Ајнтрахт. Такође двогодишњу.

Али Ребић ће бити једино појачање Милана до краја прелазног рока. Клуб са Сан Сира од синоћ ради и на довођењу нападача Тајсона из Шахтјора. Повремени бразилски репрезентативац инсистира на трансферу и апелује на клуб из Доњецка да га пусти на Сан Сиро. Шахтјор је смањио цену са 30.000.000 евра колико износи клаузула на 25.000.000 евра. Ипак, ни то није довољно јер Милан нуди максимално 20.000.000 евра. Тајсон убеђује клуба да прихвати понуду. Шахтјор још није ништа одлучио, ради на довођењу ЈевхенаКонпљанке из Шалкеа. То многе наводи на закључак да би Конопљанка требало да буде замена за Тајсона.

Милан има рок до 22.00 часа да заврши посао. Тајсон чека и нада се. Јуче није играо првенствени меч, обрисао је и неке фотографије са друштвених мрежа.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар