Шек вјерује у Дивца!

Биће Кингси бољи од Лејкерса и Клиперса! Легендарни центар открио зашто ће Сакраменто направити искорак у предстојећој НБА сезони.

Кошарка 02.09.2019 | 11:10
Шек вјерује у Дивца!
Шекил О'Нил је уверен да ће Сакраменто Кингси имати одличну сезону у НБА лиги. Некадашњи центар Лос Анђелес Лејкерса уместо Језерашима овога пута ипак више верује тиму са којим је водио велике битке.

Он је, гостујући у емисији "Yахоо Финанце" говорио о бројним кошаркашким темама, а најзанимљивију опаску дао је на питање ко ће бити бољи између два клуба из Лос Анђелеса - Клиперси или Лејкерси? Ипак, легендарни Шек је "као из топа" одговорио кратко и јасно - Сакраменто Кингси!

Домаћини у студију очигледно нису очекивали тај одговор, а убрзо је стигло и појашњење његовог избора.

"Зато што сам један од власника Сакраменто Кингса", у свом стилу је одговорио, а потом озбиљније истакао своје виђење ситуације.

"Деарон Фокс је изванредан. Знате, Вивек (Ранадиве, власник Сакрамента, прим. аут.) и Владе (Дивац) раде сјајан посао у грађењу тима, у стварању нове културе тима", рекао је О'Нил.

"Имамо неке одличне младе момке и мислим да нам недостају један или два играча. Марвин Бегли је имао мањих проблема прошле сезоне, али мислим да ће сада показати шта уме."

Сакраменто је прошлу сезону завршио на деветом месту Западне конференције и циљ за 2019/20 биће да се то надмаши и обезбеди пласман у плеј-оф. У томе би могли да им озбиљно помогну репрезентативци Србије Богдан Богдановић и Немања Бјелица.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар