Шаровић: Млади могу мијењати друштво на боље

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић присустовао је другом модулу четврте генерације Политичке академије Српске демократске странке који је овај викенд одржан у Бања Луци, у просторијама Народне скупштине Републике Српске.

Република Српска 01.09.2019 | 13:08
Шаровић: Млади могу мијењати друштво на боље
„Млади људи могу мијењати друштво на боље и Српска демократска странка има амбицију да заједно са младим снагама буде носилац промјена и изградње одговорне будућности у Републици Српској и Босни и Херцеговини“ – истакао је предсједник СДС Мирко Шаровић у обраћању младим полазницима четврте генерације Политичке академије СДС.

Шаровић је казао да има вјеру да Република Српска и Босна и Херцеговина могу бити боље мјесто за живот.



„Ви сте дио историјске странке и наша је обавеза да вам помогнемо да постанете лидери не само у СДС-у већ и лидери за будућност Републике Српске“ – рекао је Шаровић, обраћајући се полазницима Политичке академије СДС.



Током тродневне едукације полазници Политичке академије СДС имали су прилику да слушају излагања народних посланика Миладина Станића, Давора Шешића и Иванке Марковић о раду Народне скупштине Републике Српске. Такође, тема која је била у фокусу рада било је и политичко комуницирање и вјештине јавног наступа.

Ово је четврта генерације Политичке академије СДС која броји 49 полазника. У претходне три генерације Политичку академију СДС завршило је више од 200 полазника. 



(СДС)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Зоки

01.09.2019 11:27

Има ли предавања, академије или обуке у СДСу уназад годину-две а да ова плавуса из Целинца није присуствовала? Неко је бас форсира...

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

01.09.2019 19:19

Зоки! Та плавуса је ето доктор правних наука и професор на факултету, за разлику од неких високопозиционираних у снсд-у који су били бруцоси у 50-им годинама зивота. Вјерујем да цес се слозити да је то ипак разлика?

Name

СДС Смртици

02.09.2019 08:02

Та плавуса је сандра јанковиц и била је прогласавана за најбољег студента на факултету.и сад је даље на факултету на дипломатији.Удји на њен фејсбук профил и све це ти бити цисто.Та девојка је ем лијепа ем паметна и нек је гурају у први план такве попут ње и требају нам ја би је радо гледао сваки дан у новинама. и први гласо за њу сутра на изборима да имам право гласа мој глас би 100% исао њој.Кад видим дусанку мајкиц смуци ми се зивот

Name

куку нама са нама

01.09.2019 11:36

Какви млади,кад је свјест иста и код младог и код старог,као у код ваших и њихових...У ГЛАВИ ПОЈЕДИНЦА ЈЕ ВЕНТИЛ ЗА СВЕ ПРОМЈЕНЕ,ХАЛО...Мани се ти прице како ови не мисле о земљи..ниси ни ти ниста бољи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.09.2019 15:10

Млади могу себи помоци само бјезанијом одавде и никако другације.СДС је имао и има и сад лову па нисте способни скинути са власти ову банду.Да млади раде за вас који ниста бољи нисте од њих.Нисте постсвили ствари на право мјесто кад се рат заврсио,требали сте руке и прсте сјеци за крадју у име зртава које су искрвариле у рату.Сад неби било овако,ниста није боље било ни тад а неби ни сад да било ко додје.Циљ сваког политицара био у позицији или опозицији је лицни интерес и то свака будала зна.

Name

Не ремсе

01.09.2019 12:01

Колико младих има у врху странке саме флоскуле као на првој години факултета. Нека горе Мектица и њему слицних далеко цемо догурати. Птестаните прицати празне прице поцните радити и својим примјером показивати да вам је стало и да нецете красти запосљавати само своје и користити полозај и позицију ради властитог интереса. Могу вам набројати масу васих који користе исте методе као и владајуци у лицној промоцији и стварању богатства за себе и своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

01.09.2019 12:28

Тако је!!

Name

Стрсљен

01.09.2019 13:27

Све потписујем од А до З. Свака част на коментару.

Name

Јанко

01.09.2019 12:28

Будуцност СДС-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.09.2019 08:05

Сандра Јанковиц снага сдс.Поздрав Сандра од Милорада

Name

Лукреције

01.09.2019 14:06

СДС се мора ослонити на младе образоване људи и одмах у старту по стицању дипломе гурнути их у ватру и видјецете са њима ста све брзо моземо да урадимо. Доста је у СДС у ситносопственицке , ратно профитерске политике необразованих људи са купљеним дипломама др. наука типа Милована Бјелице који је ванредно заврсио средњу економску сколу у Горазду, а данас је др економских наука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млади су будућност

01.09.2019 20:57

Који су то млади и образовани људи овдје изабрани? Све стари, познати, просјек година сигурно око 55? Гдје је међу наведеним Вукановић, он је заслужио по свим основама, да треба имати своје мјесто у цијелој причи? Већину знамо деценијама, ко су и какви су, никог млађег не изабраше, бар ради реда.

Name

7529.г.

01.09.2019 15:43

Основна разлика између СДС - а и СНСД је: СДС је политичка снага која је са Војском РС И српским народом створио Републику Српску. СНСД је довео Републику Српску до празних простора а српски народ до економских емиграната.Изједнацио нас је са Авганистан цима и другим Азија тима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

01.09.2019 21:36

Млади могу мијењати друство на боље, само треба им дати сансу и то у сто вецем броју, јер на крају крајева, на младима свијет остаје.

ОДГОВОРИТЕ