Фрка на УСО! Навијач: Кад ће пензија? Ноле: Наћи ћу те ја!

Српски тенисер, бранилац титуле на Отвореном првенству САД, поново је био мета провокатора из публике. Уљез провоцирао Новака на тренингу, Србин му рекао - сазнаћу ко си! Цео дан се чекао тренинг Новака Ђоковића, тачније загревање пред меч са Денисом Кудлом, али тога није било све до вечерњих часова.

Тенис 31.08.2019 | 12:07
Фрка на УСО! Навијач: Кад ће пензија? Ноле: Наћи ћу те ја!
Најављен тренинг у 17 сати, померен је за 18, потом за 19 часова, када су већ сви у тениском комплекси на Флашинг медоузу били озбиљно забринути.

Додуше не сви, јер се касније на тренингу десила једна непријатна ситуација чији је актер био непознати "навијач".

Када су се у 19.35 појавили Марјан Вајда и Горан Иванишевић, то је био први добар знак да ће Новак тренирати. Недуго зам, појавио се и Ђоковић дочекан аплаузима са трибина, али није ишло све тако глатко.

После свега неколико минута вежбања, крај терена испод трибине, неко је Ђоковићу нешто добацио. Он се окренуо, ушао у расправу, успут поменувши нешто у стилу да ће "сазнати ко је у питању".

Незванично, неко је Ђоковићу добацио нешто у стилу, "зар се ти ниси повукао са турнира?"

О свему томе су га питали и на прес конференцији.

"Имали смо обичан разговор", насмејао се Новак.

На инсистирање да открије о чему се ради, пошто се могло чути да је рекао "пронаћи ћу те", Новак је духовото одговорио:

"Да попијемо пиче. Допао ми се дечко. Купићу му пиће. Шта смо причали, нека остане између нас. Али ми је дефинитивно помогао. Он то и не зна, али ми је помогао", додао је Ђоковић.

Каже да је био мотивисан и да игра у вечерњем термину.

"Да, био сам мотивисан. Ноћни термин. Њујорк, публика се уживела. Неколико момака који су попили неколико пића више него што је требало да попију. Ипак, било је све добро после тога", алудирао је на непријатност на тренингу.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар