ТУР - Луд меч! Четири црвена, пенал и тријумф Галате у 98'!

На крају 3:2 против Кајзерија!

Фудбал 30.08.2019 | 22:08
ТУР - Луд меч! Четири црвена, пенал и тријумф Галате у 98'!
Имамо већ кандидата за најлуђи меч године у Европи. Добро, сезона је тек почела, али публика у Кајзерију видела је свашта током вечерашњег гостовања Галатасараја. На крају тим из Истанбула је славио у десетом минуту судијске надокнаде. Баш лудо.

Галатасарај је два пута био у понору. Посебно од трећег минута судијске надоканде када је Кајтери поготком Булата изједначио на 2:2. Међутим, ту није био крај. Када је главни арбитар меча показао трећи црвени картон домаћима (оправдано искључен Булут), ти мФатиха Терима је кренуо у нови јуриш. И то му се исплатило. Играо се осми минут судијске надокнаде када је Бујук смирио лопту и потом из полуволеја донео тријумф гостима.

Кајзери је повео после велике грешке Нзонзија. Он је лоше вратио лопту, искористио је то Педро Енрике и извршио лагану реализацију.

Галата је нападала све време. На крају су гости имали 18 шутева ка голу. Међутим, морала је добро да се помучи како би дошла до циља. Кајзери је у 65. минуту остао без Абденура, потом је Белханда изједначио са креча... Био је то сигнал за тим из Истанбула да још жешће крене напред. Посебно, што је поцрвенео Педро Енрике.

Играла се викторија пред голом Кајзерија коју је решио Рајан Бабел. И то уз много среће, пошто се после његовог шута лопта одбила од једног играча Кајзерија и преварила домаћег голмана. Играо се 88. минут. И све је наговештавало рутински крај.

Није тако мислио Булут у 91. минуту судијске надоканде. Искористио је центаршут и поравнао резултат (2:2). Црвени је добио и Емре Мор, али је на описан начин, после искључења Булута, Галатасарај успео да победи.   

ТУРСКА 1 - 3. КОЛО

Петак

Кајзери - Галатасарај 2:3 (1:0)
/Енрике 37, Булут 90+4 - Белханда 66, Бабел 87, Бујук 90+8/

Касимпаша - Анкарагучу 0:1 (0:1)
/Парлак 23/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар