ЛЕ: Људи, долази нам Јунајтед!

Играчи Партизана срећни што ће имати прилику да играју против једног од најбољих клубова Енглеске и Европе, али и сматрају да црно-бијели могу до другог мјеста у Групи Л Лиге Европе.

Фудбал 30.08.2019 | 17:30
ЛЕ: Људи, долази нам Јунајтед!
Када су посљедњи пут играли Партизан и Манчестер јунајтед у полуфиналу Купа европских шампиона, нико од садашњих играча, као ни тренери двије екипе Саво Милошевић и Оле Гунар Солскјер нису били рођени.

"Парни ваљак" је те далеке 1966. избацио "црвене ђаволе" и изборио финале са Реал Мадридом. Тачно 53 године касније црно-бијели "укрстиће копља" са клубом који је у међувремену постао најтрофејнији клуб Енглеске.

Зоран Тошић је фудбалер који је у каријери имао прилику да носи дресове оба клуба.

"У принципу сам задовољан групом. Увијек је боље добити једног таквог озбиљнијег противника који је атрактиван и за нас и за гледаоце. То је феноменално искуство за све нас да играмо на Олд Трафорду. За мене лично поново повратак тамо због чега сам веома срећан", рекао је Тошић.

Партизан је равноправан у борби за друго мјесто.

"Поред тога имамо Астану и АЗ Алкмар са којима можемо да се носимо и увјерен сам да имамо квалитет да можемо равноправно да се боримо за то друго мјесто. Морам рећи да је Манчестер фаворит, а да су подједнаке шансе нас три екипе. У принципу било је и лакших и тежих група, али можемо да будемо задовољни", додао је Зоран Тошић.

Саша Здјелар је задовољан што ће Партизан играти против славног клуба и у тој чињеници види прилику да се у Хумској, када Енглези буду гости, направи фудбалски спектакл.

"Манчестер јуањтед је екипа коју сви поштују и један од највећих клубова на свијету. Биће лијепо играти против 'црвених ђавола' и изаћи на терен са таквим играчима и одиграти двије утакмице, мислим да ће то свима бити велико уживање", поручио је Здјелар.

Везни фудбалер Партизана прокоментарисао је и друга два противника.

"Што се тиче АЗ Алкмара и Астане, екипе које нису тако звучне као прва али су екипе које сваке године играју Европу и имају велики квалитет, мислим да можемо да се носимо и да преко њих тражимо пролаз", рекао је Здјелар.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар