Пукло: Барса одбила ПСЖ!

Крах преговора око Нејмаровог повратка у Барселону!

Фудбал 31.08.2019 | 10:32
Пукло: Барса одбила ПСЖ!
Изгледа да је готово и да нема ништа од повратка Нејмара у Барселону. Четири дана пред крај прелазног рока, од којих су два нерадна када је тепшко завршити овако велики посао, скоро да су замрле шансе о повратку Бразилца у Каталонију.

Чини се да је последња рунда преговора одржана синоћ. Шпански и остали европски медији јављају да су преговори стали на тачци када ја Барселона одбила ПСЖ?! Да, добро сте прочитали, Барселона је одбила ПСЖ.

Француски клуб је био спреман на компромис и да Нејмара прода за новац и играче (претходно тражио само новчани део од 215.000.000 евра), али под својим условима. Тражио је од Барселоне 130.000.000 евра плус Усмана Дембелеа, Ивана Ракитића и Жан Клера Тодибоа. За Барселону је то била превишо јер би укупна вредност трансфер дебело премашила и границу од 250.000.000 евра, па је морала да одбије.

Барсина понуда се састојала од мање количине новчаног дела плус трансфери Ракитића и Тодибоа плус позајмица Дембелеа. И то је била понуда на климавим ногама јер је Дембеле категорично одбијао могућност одласка, а за селидбу на Парк принчева није био расположен ни Ракитић. Ипак, Барса је обећавала да ће убедити играче на одлазак.

Међутим, два клуба никако нису успела да приближе ставове око вредности понуде за Нејмара и прича је блокирана.

Времена нема још много, пред нама је викенд. А фудбалска пијаца је намирнија викендом. Додуше, ово је последњи пред затварање тржишта, па се можда нешто и деси. Ипак, Барсине шансе за довођење Нејмарасу минималне. Није лако ни Пари Сен Жермену. Не желе да задрже Нејмара, али не желе ни да га дају испод цене. Можда би ПСЖ могао да још коригује захтеве до понедељка, али проблем је што Барселона нема много новца. Највише може да понуди око 100.000.000 евра. А то је за овакав трансфер мало...

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар