Карлеуша се директно обратила Цеци Ражнатовић

Јелена Карлеуша, после увреда на рачун Анастасије Ражнатовић, директно се обратила Светлани Цеци Ражнатовић, с којом је већ скоро деценију због увреда на судовима.

Забава 30.08.2019 | 11:18
Карлеуша се директно обратила Цеци Ражнатовић
"Светлана, уморна сам више од твог фолирања. Нико не дира твоју децу, (јер су одрасли људи, аман) лајкују увреде на рачун твојих колега, вређају их, а када добију по носу, онда невешто лажеш да они немају мреже и да су то деца. Ако су деца, онда сам и ја нечије дете? Не могу више да трпим твоје сплеткарење, хушкање. Аман жено, стани. Не трачари, не сплеткари, бави се својом каријером, која је у суноврату. Не желим да се више виђам са тобом на суду, не желим да се бавим твојим ликом, али морам да се браним. А сада лепо и културно, ово ћу ти рећи када се видимо на једном од глупих суђења. Пс: Не ложи више Лукаса да вређа све живо док ти мудро ћутиш и прва му лајкујеш коментаре. Да си Лукасов прави пријатељ рекла би му исто", написала је певачица на свом Инстаграм сторију.



Подсетимо, у одбрану Цецине ћерке, када је ЈК напала на друштвеним мрежма, стао је Аца Лукас, који се са Карлеушом жестоко сукобио.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ваки

31.08.2019 11:39

Људи, па зар мој српски народ треба да оптерећује живот пјеваљки сумњивог морала!? па имамо ли пјесникиње,умјетнице,акадамке,научнице...да ли је врхунац успјеха наших мајки и сестара да се скину и зажвале микрофон???Дајте молим вас простора мајкама херојима,женама у униформи,у институту,љекаркама..шта је ово?

ОДГОВОРИТЕ