Вучић: Тенк испред Маракане нема везе са Вуковаром

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је данас да је био изненађен хистеричном кампањом поводом појављивања "тенка" испред Маракане, истичући да је готово све што је о томе објављено чиста лаж.

Србија 29.08.2019 | 14:04
Вучић: Тенк испред Маракане нема везе са Вуковаром
"Кажу, скупиле се убице да славе Вуковар. Тенк коме је цев заливена, нема мотор, нема било какве везе са Вуковаром, ни са Хрватском, или било којим делом Српске Крајине, или било чиме... Могу да разумем да се то ради у делу хрватске јавности, али у Србији - то не могу", рекао је Вучић.

Он је рекао и да би више волео да је симбол Звезде несто друго, али да о томе одлучују навијачи и они су изабрали тенк.

Вучић је навео примјере и других европских клубова, као сто је ЦСКА који има тенк испред стадиона, или њемачки клуб Борусија Дортмунд који такође има тенк као симбол, који још подсјећа на прошла времена.

Вучић је истакао и да оклопно возило које се вози по граду, а о којем се такође писало свашта, је само надограђени камион Там од иверице, и показао његову слику.

"То је то велико оклопно возило које је нарушило мир у нашој земљи", рекао је иронично Вучић и показао фотографију возила.

Он је Партизану пожелио срећу вечерас, како би Београд био један од градова који има два представника у Лиги Европе, јер је то важно за Србију.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Глуп сам

30.08.2019 04:01

Колико знам Борусија Дортмунд нема симбол тенка, али ста ја знам, кад зна Вуциц све боље

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

30.08.2019 09:07

ЗАШТО СЕ ПРАВДАТИ ,БАВИТИ,ТРАЧЕВИМА,КО ЈЕ ШТА РЕКАО,КО ЈЕ ШТА УРАДИО.КАКВИ СУ ОНИ ДРУГИ А КАКВИ СМО МИ.СВАКО СВОЈЕ ЈАТО ХВАЛИ И МИСЛИ ДА ЈЕ НАЈБОЉЕ.СВЕ НАМ СЕ СВЕЛО НА ПРИМИТИВИЗАМ.ДА НЕМА ОНОГ ПРАВОГ ЛИЦА КОЈЕ СЕ ОТКРИЈЕ КАД ТАД МОЖДА БИ БИЛО БОЉЕ.АЛИ ТАКСВАВ СМО НАРОД ШТА ДА РАДИМО.СВЕ ЈЕ ОВО ЖАЛОСНО.

ОДГОВОРИТЕ