Терзић: Може Динамо, да видимо ко је бољи!

"Сигурно је да би тај двомеч изазвао много предигри ван терена које немају везе са спортом, које бих волео да избегнемо", објаснио је генерални директор Црвене звезде.

Фудбал 29.08.2019 | 11:10
Терзић: Може Динамо, да видимо ко је бољи!
Црвена звезда ће данас сазнати ривале у Лиги шампиона!

У четвртак у "Грималди форуму" у Монако (18 часова) биће одржан жреб за групну фазу најелитнијег УЕФА такмичења, а Црвена звезда ће се наћи у последњем, четвртом шеширу, а још увек нису познати сви учесници због вечерашњих утакмица плеј-офа.

Ипак, сигурно је да ће један од могућих противника бити и Динамо Загреб, велики ривал Црвене звезде из бивше Југославије, пошто се налазе у трећем шеширу.

Јасно је да би овај дуел због ратова деведесетих и тензија између две стране био проблематичан због много чега, али се у Црвеној звезди не плаше тога, желели би да се на терену покаже који од два учесника Лиге шампиона са Балкана је успешнији.

"Волео бих да добијемо Динамо да се измери на терену ко је бољи, да покажемо да смо најбољи на овим просторима. Мислим да је Звезда израсла као клуб који је најбољи и најјачи у региону и волео бих да то покажемо на терену", рекао је Звездан Терзић и додао:

"Сигурно је да би тај двомеч изазвао много предигри ван терена које немају везе са спортом, које бих волео да избегнемо. Звезда треба да прави имиџ спортског колектива са фер-плејом, а те утакмице вуку рецке прошлих времена". 

Из првог и другог шешира Терзић жели најјаче клубове, попут Реал Мадрида, Барселоне, Јувентуса и Бајерна, да се поново опробају са великанима као јесенас.

"Паклена имена клубова су у првом и другом шеширу, али бих волео да добијемо највеће, најјаче ривале јер мислим да народ жели да у Београду гледа највеће асове, да се десе прави спортски догадјаји, а то могу да обезбеде само највећи". 

По мишљењу Звездиног директора народ у Србији жељан је великих утакмица. 

"Овај народ је жељан великих утакмица. Звезда је показала против Наполија и Ливерпула да је научила да игра против највећих", истакао је Терзић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар