Терзић: Коме смета тенк? То је симбол борбеног духа!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић у дану великог славља одговорио и на питање у вези са тенком, славља играча на оклопном возилу, шлемовима. . .

Фудбал 29.08.2019 | 09:54
Терзић: Коме смета тенк? То је симбол борбеног духа!
Црвена звезда је поновила велики успех пласманом у Лигу шампиона, али подједнако са спортским успехом једна од ударних тема били су и тенк и оклопни транспортер у којем су играчи славили тријумф над швајцарском екипом Јабг бојс.

"Шта вама сметају тенк и транспортер и шлемови? Добио сам пре пар дана информацију да се поново уводи обавезни војни рок, и треба сви да ставимо шлемове, да се возимо у тенковима и транспортерима, нека се спремају", рекао је генерални директор Црвене звезде, одговарајући на питање новинара и наставио: 

"У Америци је демократија, а годишње издвајају 600 милијарду долара за војни бузџет. А ми се попнемо на један транспортер и као 'враћамо се у деведесете'. Мало је то замена теза".

Према речима Терзића, "превелика помпа је дата причи око тенка, поготово они који су негативно писали".

"Имате тенк у Москви испред стадиона ЦСКА, а Арсенал има топ у грбу. Замислите да ми на Скупштини донесемо одлуку да у нашем грбу тенк замени звезду. Каква је разлика између топа и тенка? Ја сам се чуо са људима из УЕФА и никоме тај тенк не смета. Генерално, тај тенк су навијачи сами довезли и поставилли мимо клуба, али што се мене тиче нека остане тамо заувек. То је симбол борбеног духа и није изван фер-плеја".

Извор: мондо.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

но

29.08.2019 08:17

Погледај ти мало боље како Звезда игра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бенито

29.08.2019 08:41

Ма причаш глупости. "треба да се возимо у тенку". Ето брате, ти своју дјецу па у тенк.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фед

29.08.2019 08:48

Јест то је симбол борбеног духа бозе циме се примитивци поносе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

29.08.2019 08:56

Смета мени господине Терзићу, навијачу Црвене Звезде, зато што је то глупост невиђена. Како се нисте сјетили поставити Имформатички Инфо пулт или нешто слично умјесто тенка? Возате се Београдом у неком' оклопном возилу са шљемовима на глави?! У којем вјеку Ви живите, на којем степену менталног развоја се налазите? Срамотите клуб, град и државу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

29.08.2019 09:30

Овакву срамоту и глупост на планети није нитко направио.

ОДГОВОРИТЕ