"Желим Марина и Милојевића у Звезди до краја каријере!"

Звездан Терзић је изразио жељу да Марко Марин буде фудбалер Црвене звезде до краја каријере, а у исто време потврдио је одлазак Бена, док је наговестио трансфер Боаћија или Павкова. Милојевићу нуде нови уговор. . .

Фудбал 29.08.2019 | 08:00
"Желим Марина и Милојевића у Звезди до краја каријере!"
Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић изјавио је после другог узастопног пласмана клуба у групну фазу Лиге шампиона да "нема више повратка на оно што је било пре 5 или 10 година", мислећи на финансијске и остале проблеме, уз најаву да ће бити времена за причу.

Дан касније, на ванредној конференцији за медије у клупском хотелу, Терзић је разговарао са новинарима и прво саопштио да се клуб опрашта од Ел Фардуа Бена.

"Нема потребе за великим очекивањима до краја прелазног рока, јер на свакој позицији имамо по два играча. Доласци ће зависити од одлазака. Бен иде, а имамо и понуде за Боаћија, па ћемо видети", казао је генерални директор Звезде.

О одласку офанзивца са Коморских Острва спекулисало се још од првог меча са Јанг бојсима, али Терзић није желео да говори о детаљима.

"Бен иде у Абу Даби, али не бих још говорио о имену клуба".

Нешто касније открио је неке појединости о трансферу Африканца...

"Ми Бена нисмо хтели да продамо. Зимус смо имали бољу понуду него садашњих 2.000.000 плус бонус 200.000, али је он сада добио милионски уговор, а овде игра за 500.000, а клуб не треба да има незадовољног играча".

Милан Родић? Филип Младеновић?

"Родић није на продају. Писало се да одлази, али он не иде нигде. Прелазни рок јесте жива ствар, али ја бих волео да остане. Имамо два квалитетна лева бека, њега и Жандера", казао је Звездан Терзић о асистенту гола за пролазак у групну фазу Лиге шампиона, а истовремено је потврдио да нису разговарали са Младеновићем из Лехије Гдањск.

Звездан Терзић је потврдио и да клуб неће доводити ново појачање на месту "шпица" уколико до краја прелазног рока један од нападача оде из Љутице Богдана.

"Нападач сигурно неће доћи, пошто је Томане доведен као замена за Павкова или Боаћија. Ако неко дође, то ће бити једно брзо крило. Довођењем Томанеа направили бисмо проблем Милојевићу јер мора да бира између тројице квалитетних нападача, тако да ће Боаћи или Павков сигурно отићи", објаснио је Терзић.

Добра вест за навијаче Црвене звезде свакако је то што Марко Марин "не мрда" нигде из клуба, па ће и другу сезону заредом водити тим кроз групну фазу Лиге шампиона.

"Идем данас на ручак са Марином и генерално много времена проводим са њим. Он је прави вођа овог тима, играч какав одавно није играо на овим просторима и народ га обожава. Да се ја питам, он би остао у Звезди до краја каријере. Тренутно нема тог новца за који бисмо га пустили", поручио је Терзић на брифингу с новинарима.

Исте жеље има и са тренером Владаном Милојевићем који је већ трећу сезону у клубу и три пута је клуб уводио у групну фазу УЕФА такмичења - два пута Лига шампиона и једном Лига Европе.

"Волео бих да Милојевић остане у Звезди до краја каријере. На лето ћемо му понудити нови уговор, па ћемо видети шта ће бити. Србија је таква земља да не може да се планира дугорочно", поручио је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар