Анџелина против Трампа у трци за Бијелу кућу?

Последњих година било је спекулација да би холивудска глумица Анђелина Џоли могла да уђе у трку за новог председника Сједињених Америчких Држава. И сама глумица је у неколико наврата наговештавала да та "врата нису затворена".

Забава 28.08.2019 | 14:46
Анџелина против Трампа у трци за Бијелу кућу?
Једна од најбоље плаћених глумица у САД и амбасадорка УН-а недавно је покренула свој канал на Јутјубу, а како преноси Спутњик, на њему сигурно неће бити туторијала о шминкању.

Наиме, њен канал се бави хуманитарним радом и до сада већ има више од 8.400 пратилаца.

У опису канала се наводи да се Анђелина Џоли бави хуманитарним радом, да представља Уједињене нације и да се бави питањима расељавања становништва, као и да својим радом доприноси процесу проналажења решења за оне који су присиљени да напусте своје домове.

Анђелина Џоли (44), која промовише свој нови филм "Мелифисент: Господарица зла", има два видео-снимка на свом каналу.

Десничарски Бреитбарт сугерише да је глумица покретањем овог канала заправо ушла у припрему за председничку кампању.

"Искрено, да сте ме питали пре 20 година, само бих се слатко насмејала. Стварно не знам. Увек кажем да ц́у иц́и тамо где сам потребна. Не знам да ли сам прикладна за политику, али када помислим да више немам шта да сакријем, тада помислим да сам отворена за такву могућност. Могу доста тога да поднесем", рекла је глумица крајем прошле године у интервјуу за ББЦ Радио 4 Тодаy.

Тада јој је водитељ емисије Џастин Веб рекао да би је предложио на листу потенцијалних кандидата за изборе 2020. године, на шта се она насмејала и одговорила: "Хвала!"

Анђелина Џоли није једина позната личност за коју се спекулисало да би 2020. године могла да уђе у предизборну трку. Спекулисало се дуго да би Трампу противкандидат могла да буде славна водитељка Опра Винфри.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ма да...

28.08.2019 17:58

Опера смрсај мало, Ангелина удебљај се и мани се лазова и лазних пропагандиста око тебе. Није све тако као сто ти прицају неке особе са ових простора....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарwилл

29.08.2019 05:42

Ако је дотична заслужила да буде амбасадор УН онда је УН у дебелој моралној кризи.

ОДГОВОРИТЕ