Златан поручио Манчестеру: Ту сам, ако вам треба шпиц!

Сјајни шведски нападач не искључује могућност повратка на "Олд Трафорд", иако је у позним играчким годинама.

Фудбал 30.08.2019 | 19:24
Златан поручио Манчестеру: Ту сам, ако вам треба шпиц!
Без обзира на то што има 37 година - Златан Ибрахимовић и даље сјајно игра фудбал, па је са 22 гола у 22 утакмице у МЛС лиги, други стрелац тог такмичења из Карлоса Веле.

Сјајни шведски нападач је од марта 2018. године у Лос Анђелесу, у који обично играчи његовог ранга одлазе када се приближи крај каријере, али изгледа да Ибрахимовић није то наумио када се упутио "преко океана".

У интервјуу за "Дејли Мејл" потврдио је да прати игре Манчестер јунајтеда, последњег клуба у Европи за који је играо, чак је дао и сигнал да је заинтересован за повратак...

"Показао сам да без икаквих проблема могу да играм у Премијер лиги, тако да ако сам и даље потребан Манчестер јунајтеду - ту сам!", казао је Златан Ибрахимовић и рекао да би "црвени ђаволи" добили меч за викенд само да је Маркус Рашфорд постигао гол из пенала.

После одласка Ромелуа Лукакуа у Интер видљив је "мањак" нападача у Јунајтеду, пошто Оле Гунар Солскјер има једино још Марсијала, Рашфорда и младог Гринвуда.

Очекује се да клуб напусти и Алексис Санчез који ће такође у "неразуре".

"Уживао сам у Европи где сам већ остварио свој задатак. Освојио сам 33 трофеја и надам се да ћу и овде неки, видећу како се завршава моја авантура. Фасцинанта ми је МЛС лига, напредује стално, дешава се много ствари, биће потребно време да буде међу најбољима света", поручио је Швеђанин у разговору за острвски медиј.

Ибрахимовић је за Јунајтед играо годину и по дана и постигао 29 голова на 53 меча.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар